AKTUELNO

Na avionski let se ukrcao i čist strah

Majstor horora Ves Krejven režirao je 2005. godine triler „Noćni let“ (eng. "Red Eye") kojim bez specijalnih efekata i neljudskih bića ledi krv u žilama. Ukrcajte se večeras u 23.30 časova uz Pink 2 na let sa Rejčel MekAdams i Silijanom Marfijem u glavnim ulogama.

Foto: Promo

Priča prati Lisu Rajsert, koja se dan nakon sahrane majke vraća noćnim letom za Majami, kako bi sutradan stigla na posao. Ona ima strah od letenja, ali joj šarmantni neznanac, koji se predstavio kao Džekson Ripner, odvlači pažnju dok se ukrcavaju na let. Nije se on slučajno našao baš pored nje na aerodromu, a i sedište mu je odmah do njenog. Ubrzo Džekson otkriva svoje namere – kidnapovaće Lizu kao paravan za ubistvo bogatog i uspešnog biznismena, a ukoliko ona odbije saradnju, oca će joj ubiti čovek koji čeka njegov poziv.

Foto: Promo

Tako šarmantni neznanac postaje oholi ucenjivač i nasilnik, a preplašena Lisa nema kuda da pobegne, ne zna kako da pomogne ocu, od nje zavise životi svih putnika u avionu, a vreme prolazi.

Foto: Promo

U ostalim ulogama su: Brajan Koks, Lora Džonson, Džek Skalja...

Ne propustite napeti triler “Noćni let” večeras u 23.30 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Noćni let (2005)

#Pink 2

#Televizija Pink

'