separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DA LI MODERNA LJUBAV MOŽE DA PODNESE OKOVE TRADICIJE! Turska serija ISTANBULSKA NEVESTA, rađena po istinitim događajima, uskoro na TV PINK! (VIDEO)


Zvezda jedne od najgledanijih serija "Crna ruža", Ozdžan Deniz u novom ostvarenju na TV Pink.


Nova visokobudžetna turska serija "Istanbulska nevesta", koja se po scenariju Alija Ajdina, baziranom na istinitim događajima, snima od 2017. godine, uskoro će biti na programu TV Pink.

Priča prati Sureju Deniz, izuzetno lepu i samouverenu devojku, koja je odrasla kao siroče u metropoli kakva je Istanbul. Naučena da se sama bori sa svim problemima, Sureji se život menja iz korena kada upozna Faruka Borana, bogatog i harizmatičnog biznismena, koji je osvaja već pri prvom susretu.

Ne sluteći da se iza maske čoveka širokih shvatanja krije rob starih turskih običaja, kome je mamina reč presudna, Sureja pristaje da se uda za Faruka i iz metropole preseli u srce turske pokrajine Anadolije, gde vreme kao da je stalo. 

Dok se Sureja s mukom bori za svoje mesto na velelepnom imanju Boranovih, Faruk će se iznenada suočiti sa starim neprijateljem porodice - Ademom Sezginom.

"Istanbulska nevesta" je već osvojila region, te za kratko vreme stekla status najpopularnije turske serije. Gledaoci u Hrvatskoj glavnu glumicu Asli Enver proglasili su novom Hurem, junakinjom serije "Sulejman Veličanstveni", koju je prikazivala TV Pink. Njenog partnera Faruka tumači Ozdžan Deniz, trenutno najplaćeniji turski glumac, domaćoj publici poznat iz serije "Crna ruža". Tu je još jedno poznato lice sa naše televizije - Firat Taniš, iz serije "Ljubav i osveta", koji u ovoj priči tumači neprijatelja porodice Boran, Adema Sezgina.

sevgili #MehmetErenYiğit fotoğrafımı çekerken onu izledim.

A post shared by Fırat Tanış (@firattanis) on

Autor ove ljubavne drame, koja se snima od 2017. godine, je Gulseren Budajidžioglu, dok režiju potpisuju Zejnep Gunaj Tan i Deniz Kološ.

Autor: TvPink

Neverovatnu istinitu priču o sukobu običaja i modernog sveta, publika u regionu gledaće uskoro na TV Pink. 

Autor: M. Đ/J.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti