AKTUELNO

Dvojica detektiva, veterani njujorške policije, pred odlazak u penziju moraju da reše još jedan slučaj, možda i najteži u karijeri

Reditelj Džon Avnet spojio je 2008. godine u napetom psihološkom trileru “Pravično ubistvo” (eng. Righteous Kill), koje je večeras u 22 časa na Pink 2, dvojicu slavnih oskarovaca - Al Paćina i Roberta De Nira i dodelio im uloge veterana njujorške policije.

Foto: Promo

Detektivi Tom Turk Kovan (Robert de Niro) i Dejvid Ruster Fisk (Al Paćino) ispunili su 30 godina rada u njujorškoj policiji i pitanje je vremena kada će otići u zasluženu penziju. Partnerstvo tokom cele karijere izrodilo je veliko prijateljstvo među njima. Pre nego što predaju značke, ostao je još jedan zločin koji bi trebalo da reše - okrutno ubistvo zloglasnog makroa.

Foto: Promo

Već na mestu zločina oni primećuju detalj koji ih asocira na jedan njihov davno zatvoren slučaj - pored tela ubijenog makroa je pesma od četiri stiha kojom ubica poručuje detektivima da je počinjeno ubistvo zapravo pravedno. Nakon još nekoliko sličnih ubistava koji slede, jasno je da se radi o serijskom ubici, koji pažljivo bira svoje žrtve. Na meti su mu samo kriminalci koji su pomoću rupa u zakonu i dalje na slobodi.

Foto: Promo

Kako se povećava broj žrtava, raste i sumnja kod dvojice detektiva da su pre mnogo godina iza rešetaka smestili pogrešnog čoveka, misleći da je taj slučaj zatvoren.

Sporedne uloge u ovom filmu tumače i američki reper Fifti Sent, Karla Guđino, Doni Valberg, Brajan Denehi i mnogi drugi.

Foto: Promo

Ne propustite napeti psihološki triler "Pravično ubistvo" na TV Pink 2 večeras u 22 časa.Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Al Pacino

#Film

#Pink 2

#Pravično ubistvo

#Robert de Niro

#Televizija Pink

'