AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Duškom Vukajlovićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Alo", Dragomirom Anđelkovićem, političkim analitičarom i Milanom Jovanovićem koordinatorom medijske mreže "Antidot".

Na koji način može da se reši kosovsko pitanje, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Nenadom Čankom, liderom Lige socijaldemokrata Vojvodine, Dušanom Bajatovićem, generalnim direktorom Srbijagasa i visokim funkcionerom Socijalističke partije Srbije i Draganom J. Vučićevićem, glavnim i odgovornim urednikom "Informera".

Da li najnovije investicije smanjuju i stopu nezaposlenosti u Beogradu, kako će se ove godine širiti prestonička infrastruktura i da li je sve spremno za Beogradski maraton pitamo, ovog jutra, gradonačelnika Beograda Sinišu Malog.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li je svet na pragu novih ratnih sukoba i da li globalna oluja stiže kroz sukob interesa Rusije i SAD-a,šta možemo očekivati na Balkanu,gde je tu Srbija i da li bi mesto istorijskog susreta Putina i Trampa mogla biti Bela kuća ili Beograd? O tome razgovaramo sa glavnim i odgovornim urednikom „Sputnjika“ Ljubinkom Milinčić,prof.dr Darkom Trifunovićem sa Fakulteta za bezbednost,prof.dr Draganom Mitrović sa Fakulteta političkih nauka i direktorkom Instituta za azijske studije i generalom u penziji Blagojem Grahovcem.

Upoznaćete i Mirjanu Milosavljević, ženu koja je u venčanici uz prisustvo svatova pre nekoliko dana proslavila 30 godina od razvoda braka.

Gost rubrike Pod reflektorima biće glumica Mirka Vasiljević sa kojom ćemo razgovarati o predstavi Pazi s kime spavaš koja će večeras biti izvedena u Akademiji 28.

A ugostićemo i iluzioniste Piksija i Zeku, koji će nam i ovog jutra pokazati neki od njihovih mađioničarskih trikova.

#Gradonačelnik

#Novo jutro

#Siniša Mali

'