AKTUELNO

Ne propustite odličnu ljubavnu dramu večeras na Pink 2.

Romantična drama iz 1994. godine "Raskršće" (eng. "Intersection") u režiji Marka Rajdela, sa Ričardom Girom, Šeron Stoun i Lolitom Davidović u glavnim ulogama, predstavlja rimejk francuskog filma "Les Choses de la Vie" iz 1970. godine, a gledaoci će imati priliku da ovo ostvarenje pogledaju večeras od 22:30 časova na kanalu Pink 2.

Vinsent Istman (Ričard Gir) zajedno sa suprugom Sali Istman (Šeron Stoun), lepom ali distanciranom ženom, vodi arhitektonsku firmu. Njih dvoje vode uredan i siguran život, ali to Vinsentu nije dovoljno.

Foto: www.imdb.com

Nezadovoljan situacijom kod kuće, Vinsent sreće putopisca Oliviju Maršak (Lolita Davidović), u koju se odmah zaljubljuje i svi temelji na kojima je do tada čvrsto stajao su uzdrmani. Njih dvoje odlaze na aukciju antikviteta i od tada svaki slobodan trenutak provode zajedno.

Foto: www.imdb.com

Nakon svađe sa Sali, Vinsent napušta porodični dom. Rastrzan između braka sa Sali i mogućnosti za novu budućnost sa Olivijom, između predanosti životu i strasti, Vinsent ne može da odluči šta zaista želi. Shvatajući da je za sve najbolje da ostane u nesrećnom braku, piše pismo Oliviji u kom joj govori da neće napustiti suprugu, ali ga ne šalje.

Foto: www.imdb.com

Nedugo zatim, u prodavnici pored puta vidi devojčicu koja ga je neodoljivo podsetila na Oliviju, i on više ne može da zanemari svoja prava osećanja. Ostavlja Oliviji poruku na sekretarici u kojoj joj govori da je voli i da želi da započne novi život sa njom.

Foto: www.imdb.com

Vozeći do grada kako bi pronašao Oliviju, Vinsent doživljajva saobraćajnu nesreću na raskršću.

Ričard Gir, Šeron Stoun i Lolita Davidović u neponovljivoj romantičnoj drami "Raskršće" večeras od 22:30 časova na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

Foto: www.imdb.com

#Film

#Pink 2

#Raskršće | Intersection

#Ričard Gir

#Televizija Pink

#Šeron Stoun

'