AKTUELNO

Ne propustite briljantnog komičara Reuana Etkinsona kao Mister Bina večeras na Pink 2.

Gledaoce TV Pink večeras od 20 časova na kanalu Pink 2 očekuje urnebesna komedija Mela Smita iz 1997. godine, "Mister Bin" (eng. "Bean") sa čuvenim Rouanom Etkinsonom u glavnoj ulozi. Pored njega, u filmu glume i Piter MekNikol, ser Džon Mils, Bert Rejnolds i Pamela Rid.

Mister Bin je dobronameran, ali beznadežno smotan, šašav i destruktivan čuvar u "Nacionalnom muzeju" u Londonu. Kada odbor upravnika koji ga prezire zbog spavanja na poslu ne uspe da ga otpusti zbog protivljenja direktora muzeja (ser Džon Mils), odlučuju se na drugačiji potez.

Foto: www.imdb.com

Nakon što je filantrop general Njuton (Bert Rejnolds) otkupio dragocen portret "Vistlerova majka" za 50 miliona dolara, odbor upravnika šalje Mister Bina da nadgleda prenos ovog umetničkog dela u galeriju "Grierson Art" u Los Anđelesu.

Foto: www.imdb.com

Kustos galerije "Grierson Art" Dejvid Langli (Piter MekNikol), impresioniran lažnom biografijom "doktora" Bina, pristaje da ga ugosti u svom domu na dva meseca, na veliko razočarenje svoje supruge Alison (Pamela Rid).

Foto: www.imdb.com

Posle početnog Mister Binovog nesporazuma sa policijom na aerodromu i uništavanja porodičnog nasleđa, Alison sa sinom Kevinom i ćerkom Dženifer napušta dom i odlazi u roditeljsku kuću.

Jedan čovek, jedno remek-delo i jedna velika greška - ne propustite Rouana Etkinsona u urenbesnoj komediji "Mister Bin" večeras od 20 časova na kanalu Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Film

#Mister Bin | Bean

#Pink 2

#Rouan Atkinson

#Rowan Atkinson

#Televizija Pink

'