AKTUELNO

Sve ih je razdrmala!

Splićanka Emma Uvalić pretposlednja je takmičarka večeras u "Pinkovim zvezdicama" koja je odlučila da se žiriju i publici prvo predstavi pesmom "Šakom o stol" Doris Dragović. Posle prve pesme ona je imala tri stolice, dok su Milan Stanković i Goca Tržan ostali dole.

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma koju je Emma izabrala oduševila je Jelenu Tomašević, koja je odmah zaigrala. U pitanju je "I wanna dance with somebody" Vitni Hjuston. Ipak, Milanu se nije previše dopalo ono što je čuo, tako da je ostao dole, te ćemo Emmu ponovo videti u baražu.

Foto: TvPink Printscreen

Prva pesma je bila 30 posto što bi trebalo da bude energetski, druga takođe, bilo je dosta boljih interpretacija. Ti si neko ko se kroz takmičenje kretao samo u sigurnoj zoni, sad kad si došla ovde... Ti si uvek tačna, školska, ne dovodim u pitanje intonaciju i tehniku, ali gde je energija, gde si tu ti, gde je tu napad? Ovo ti je motivacija da malo više grizeš - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Potpuno se slažem sa Milanom, mislim da si ti spektakularna pevačica da bi sebi dozvolila ovakav nastup. Ne može tako da se peva, Doris, to mora da puca. Došla si u fazu kad se sigurno osećaš i misliš da si superiorna, pa si rekla "mogu ja kako hoću", e, ne možeš, ti si super pevačica i moraš da daš još sebe - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Emma Uvalić

#Pinkove zvezdice

'