AKTUELNO

Izabrao je pesme koje svi vole!

Luka Davidović iz Banjaluke večeras se pojavio treći na velelepnoj sceni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkovih zvezdica". On je za svoje prvo predstavljanje odabrao pesmu "Navučen na tvoje usne" grupe Lexington. Goca Tržan i Sergej Ćetković jedini su podigli svoje stolice posle Lukinog prvog nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Za drugi nastup Luka je odabrao vrcavu pesmu grupe Flamingosi, "Sve nas cure čekaju", a nakon nje su i Milan Stanković i Leontina Vukomanović dali svoje glasove, dok je Jelena Tomašević odlučila da ostane uzdržana, pa ćemo Luku ponovo gledati u baražu.

Foto: TvPink Printscreen

Luka, ti, sunce moje, moraš da gradiš kuću od temelja sve ponovo. Potpuno pogrešno impostiran glas, pogrešno izgovaraš vokale, sve si zatvorio u donju vilicu, nema glasa koji dolazi iz dijafragme, dušnika i sve je jedna ravna linija. Mora neko ko se razume u pevanje da ti objasni kako da izbaciš taj glas. Neko mora da ti pokaže, ti imaš sve preidspozicije da možeš da pevaš, ali nije prijatno za slušanje kada pevaš odatle samo - rekla je Goca.

Foto: Pink Media Group

Imao si ti i ranije tih svojih nedostataka, samo što se to sada videlo. Izvlačio si se ti i ostavljao bolji utisak - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

On je stvarno do petog kruga došao zahvaljujući svojoj muzikalnosti i talentu, to se ne dovodi u pitanje. Ovo su tehničke stvari koje moraju da se poprave. Čuje se da ti mutira glas, ja mislim da bi možda bilo dobro da pauziraš neko vreme dok ti ne mutira glas potpuno i da se vratiš sledeće godine - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'