AKTUELNO

Sofija je zadovoljna komentarima, a kaže da upravo zahvaljujući žiriju vidi napredak u pevanju.

Petnaestogodišnja Sofija Stević iz Požarevca predstavila se milionskom auditorijumu učestvovanjem u četvrtoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice".

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Sofija će u poslednjoj emisiji petog kruga otpevati pesme "Tko me zove" grupe "Magazin" i "Me Too" popularne pevačice Megan Trejnor, a sada otkriva kako bira numere kojima će se predstaviti.

Pesma koju izaberem za nastup mora da se svidi prvenstveno meni, da odgovara mom glasu. Ipak, veoma je bitno da se to što izaberem dopadne žiriju i publici, tako da uvek tražim neki balans - rekla je Sofija na samom početku.

Ova talentovana devojčica priželjkuje superfinale, a ono što posebno izdvaja jeste da se potpuno sama sprema za nastupe.

Naravno, svako od nas priželjkuje superfinale, ali videćemo. Zadovoljna sam svojim nastupima do sada, s obzirom na to da se spremam sama i ne idem na časove pevanja. Volela bih da dođem što dalje u ovom takmičenju - kaže šarmantna Požarevljanka.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Sofija je zadovoljna komentarima, a kaže da upravo zahvaljujući žiriju vidi napredak u pevanju.

Vidim svoj napredak, vežbam skoro svaki dan jer obožavam da pevam. I drugi mi kažu da se čuje napredak u mom pevanju u odnosu na prve nastupe. Usvajam komentare i kritike žirija i trudim se da sve što nije valjalo ispravim u sledećem nastupu. Najviše me je motivisao komentar Milana Stankovića da imam sve kvalitete dobrog pevača i da treba da zaboravim na tremu - rekla je Sofija.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Pored pevanja, Sofija ima i druge hobije, te i dalje ne vidi pevanje kao svoju karijeru.

Osim pevanjem, bavila sam se i glumom, što i sada radim u slobodno vreme. Takođe i crtam, sve u svemu, volim umetnost. Što se tiče pevačke karijere, nemam neke velike ambicije, mada bih volela da nastavim da se bavim pevanjem. Za sada uživam u tome što radim, a videćemo gde će me to odvesti - rekla je za kraj Sofija.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Sofijin nastup, ali i nastupe još sedmoro takmičara videćete u poslednjoj emisiji petog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak, 16. marta, od 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice

#Sofija Stević

#Takmičenje

#Televizija Pink

'