AKTUELNO

Budite se svakog vikenda od 8 do 11 časova uz legendarnog Žiku Nikolića i već svima dobro poznatu emisiju 'Žikina šarenica'!

Emisija "Žikina šarenica" nastavlja svoju tradiciju na Televiziji Pink, a ono što se razlikuje, kako je ranije najavio i sam voditelj Živorad Žika Nikolić, jeste to da će gledaoci imati prilke da uživaju čak tri sata.

- Izvanredno je sarađivati sa novom ekipom, drago mi je što su ljudi posvećeni poslu, svako radi svoj deo posla, svi znaju svoj zadatak i to funkcioniše odlično. Gledaoci mogu da očekuju da se informišu, zabave, upoznaju nove predele naše Srbije i sveta - rekao je Žika.

Foto: Pink.rs

Ekipu emisije "Žikina šarenica" kroz Novi Pazar i njegove znamenitosti proveo je ministar trgovine Rasim Ljajić.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Sa ministrom smo popili tradicionalnu tursku kafu pripremljenu na žaru, jeli kajmak i lepinje, posetili radnje zanatlija i zanatski centar u Novom Pazaru.

Foto: TV Pink

Ministar je ugostio našu ekipu i sa gledaocima "Žikine šarenice" podelio nekoliko interesantnih činjenica iz istorije ovog grada.

- Novi Pazar je muzej na otvorenom. Nit manjeg mesta, nit više istorije na jednom mestu - istakao je Ljajić ovom prilikom.

Gost "Žikine šarenice" bila je i direktorka i osnivač Beogradskog festivala igre Aja Jung koja je najavila da će se tokom Petnaestog BFI predstaviti 15 trupa iz 14 zemalja, sa 24 koreografska ostvarenja koja su potpuno nova, napominjući da dolaze dva ansambla koja smo dugo čekali.

Foto: TV Pink

Prema njenim rečima, dolazi najveći baletski ansambl iz Honkonga, Balet Hongkonga, a publika će videti i Sidnejsku kompaniju igre, takođe najveću i najpoznatiju australijsku trupu.

Govoreći o programu BFI, koji će trajati do 4 aprila, ona je podsetila i da iz Montrala dolazi Kompanija Mari Šuinar, iz Njujorka Balet Trokadero.

Foto: TV Pink

Publici se zatim predstavio veličanstveni baletan Đorđe.

Foto: Printscreen

Foto: TV Pink

Tokom tri sata emisije, ugostili smo brojne goste, kulturno-umetnička društva, estradne ličnosti, upoznali se sa predelima prelepe Srbije i saznali mnogo o istim.

Gledaoci su imali prilike da uživaju u pesmama "Koktel benda", Zorane Pavić, dečjeg hora "Čarolija" u pratnji Leontine Vukomanović i Sergeja Ćetkovića...

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Verni gledaoci Televizije Pink su, pokazavši znanje u čuvenoj "Žikinoj pitalici" osvojili brojne vredne nagrade, između ostalog paket "Zaltiborca", paketić "Zlatnog peka", poklon "Tehnomanije", "Dormea", ali i sedmodnevni odmor na Krfu.

Foto: TV Pink

Pozivamo Vas da i narednog vikenda od 8 do 11 časova budete uz "Žikinu šarenicu" - baš onakvu na kakvu ste navikli, a neuporedivo bolju!

Budite uz Televiziju Pink!

"Žikina Šarenica" - Vaša dobra navika!

Pročitajte još: SA NJOM NEMA ŠALE: Dea Đurđević otkrila šta NJEN MUŠKARAC ne sme NIKAD da uradi! (FOTO)

#Televizija Pink

#žikina šarenica

'