AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutarnjem programu NOVO JUTRO Televizije Pink, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa, sa gostom lekarom razgovaraćemo o tome da li hladan vazduh može da bude okidač za astmu.

Štampu prelistavamo sa Ivanom Tasovcem, direktorom Beogradske filharmonije i Milanom Babovićem, zamenikom glavnog urednika "Večernjih novosti".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako se boriti protiv "epidemije" porodičnog nasilja i smanjiti broj žrtava, tema je za Vesnu Stanojević, koordinatorku Sigurne kuće i Biljanu Popovoć Ivković, državnu sekretarku u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

O porukama koje smo čuli nakon sastanka predsednika Vučića sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel razgovaraćemo sa Sašom Milovanovićem, direktorom Srpskog telegrafa, Milovanom Drecunom, predsednikom skupštinskog Odbora za KiM i prof. dr Milovanom Stanišićem, predsednikom Univerziteta "Singidunum".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Koje su to poruke koje će evropski zvaničnici danas preneti liderima zemalja Zapadnog Balkana na sastanku u Sofiji, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Ljubinkom Milinčić, glavnom urednicom srpske redakcije Sputnik, Bojanom Bilbijom urednikom političke rubrike u dnevnom listu Politika i Dejanom Vukom Stankovićem, političkim analitičarom.

O normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, nezavisnosti Kosova koju su priznale evropske članice ali i evropskom putu Srbije razgovaraćemo sa Nebojšom Krstićem, marketinškim stručnjakom i Vaclavom Dvoržakom i Milutinom Ilićem, potpredsednicima Peticionog odbora za povlačenje priznanja Kosova u Vladi Češke Republike.

Budite se uz jutarnji program televizije Pink!

#Jutarnji program

#Novo jutro

'