AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutarnjem programu "Novo jutro" Televizije Pink saznajte:

Šta je teniski lakat i koji su prvi simptomi , tema je za gosta lekara.

Štampu prelistavamo sa Aleksandrom Joksimović, direktorkom Centra za spoljnu politiku.

Haško tužilaštvo usprotivilo se prošle nedelje zahtevu odbrane Ratka Mladića da mu se odobri puštanje na privremenu slobodu radi lečenja u Srbiji. Kakvo je trenutno zdravstveno stanje generala Mladića, reći će nam njegov sin Darko Mladić.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

O porukama koje smo juče čuli od predsednika Evropske komisije Žan Klod Junkera tokom njegove posete Beograda razgovaraćemo sa Jakšom Šćekićem, novinarom, Dragomirom Anđelkovićem, političkim analitičarom, Milanom Lađevićem, glavnim i odgovornim urednikom "Srpskog telegrafa" i Aleksandrom Apostolovskim, novinarom "Politike".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Berlinu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Kakve poruke možemo da očekujemo nakon ovog sastanka, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa prof. dr Draganom Simeunovićem, profesorom Univerziteta u Beogradu, Nikolom Vrzićem, glavnim i odgovornim urednikom nedeljnika "Pečat", Dušanom Janjićem, direktorom Foruma za etničke odnose i Vladislavom Jovanovićem, bivšim ministrom spoljnih poslova SR Jugoslavije.

O porukama koje je Srbiji juče poslao Junker, današnjem sastanku predsednika Vučića sa Angleom Merkel, ali i njegovom sutrašnjem sastanku sa Federikom Mogerini i liderima Zapadnog Balkana u Sofiji, razgovaraćemo sa Oliverom Miletović, novinarkom, Dejanom Vukom Stankovićem, političkim analitičarom, Žarkom Rakićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Politika" i Nebojšom Krstićem, marketinškim stručnjakom.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'