AKTUELNO

Zadugari zatečeni glumičinom reakcijom nakon svega.

Svake srede na talasima radio Amnezija možete pratiti najaktuelnija dešavanja iz Bele kuće, a kroz sve vas vode Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak.

Ovog 14. februara na Dan zaljubljenih u svojoj radio-emisji pomenuti zadrugari su se, osim pesama i oglasa, sve vreme šalili na račun najstarije ukućanke Žiže Stojanović, koja ipak nije napustila rijaliti "Zadruga", jer je pokazala veliku želju, strast, volju i borbu za pobedom, kao ni jedan učesnik do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Ostali zadrugari su ceo program mogli da slušaju u svakom ćošku "Zadruge" i, kao i uvek, dobro su se nasmejali.

Voditelji su istakli da su svi ukućani bili zatečeni glumičinom molbom da ostane u rijalitiju, koja je svima bila toliko upečatjiva i emotiva da su je nazvali šaljivo - Žižin moleban.

Ona je to nekako iz srca pričala i nikada iskrenija nije bila u "Zadruzi". Molila je, plakala. Ne znamo šta se desilo sa njom, ali posle njenog vaskrsnuća došlo je potonuće. To je zato što je ona shvatila da nije tako trebalo da reaguje, jer je možda osetila blam - konstatovali su MIlan i Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da šali nema kraja, dokaz je još jedna prozivka na glumičin račun od strane ovih voditelja. Oni su pustili pesmu od Dare Bubamare pod nazivom "Neću kući ", a kako objašnjavaju, ova pesma je obeležila Žižino vaskrsnuće u kući. Za to vreme Žiža je ručala u trepezariji i pomno slušala njihov šaljiv razgovor.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOČEKALA JE NA KRV I NOŽ: Jelena posle emisije ŽESTOKO NAPALA MINU, OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALO!(VIDEO)

Kako je izgledalo sve pogledajte u videu koji sledi:

J. Č.

#Rijaliti Zadruga

#Žiža Stojanović

'