AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu Novo jutro televizije Pink, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa, saznajte Zašto je važna oralna higijena i koje su to preventivne mere za očuvanje zdravlja zuba, tema je za gosta lekara.

Štampu prelistavamo sa Draganom Vukotićem, urednikom u dnevnom listu "Politika".

Koja su to najvažnija pitanja koja su juče pokrenuta u Zagrebu, tema je za naše goste: prof. dr Slobodana Zečevića, saradnika Instituta za evropske studije i Milenka Dželetovića, ekonomistu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Možemo li u budućnosti očekivati bolje odnose sa susednom Hrvatskom, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Vladislavom Jovanovićem, bivšim šefom diplomatije Savezne Republike Jugoslavije, Perom Zlatarom, dopisnikom nekoliko hrvatskih medija iz Beograda i našim kolegom Aleksandrom Apostolovskim.

Koliko je Srbima u Hrvatskoj važno to što će srpski predsednik danas boraviti u Vrginmostu, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Miletom Bosnićem, predsednikom Udruženja Krajišnik, Milanom Koljaninom, istoričarom, Nebojšom Krstićem, marketinškim stručnjakom i prof. dr Dejanom Miletićem, predsednikom Centra za proučavanje globalizacije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Koliko je za Srbiju važna poruka hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović koja je juče izjavila da Hrvatska podržava članstvo Srbije u EU, kao i da je ova zemlja spremna da Srbiji pruži političku u tehničku pomoć na evropskom putu, tema je za naše goste: Dušana Janjića, direktora Forma za etničke odnose, Nenada Čanka, predsednika skupštinskog odbora za evrointegracije i lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine, Dragana Pjevača, predsednika UO Srpske koordinacije nestalih lica i Milana Jovanovića, koordinatora mreže "Antidot".

Budite se uz Novo jutro na televiziji Pink!

#Jutarnji program

#Novo jutro

'