AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu "Novo jutro", koji vode Irena Jovanović i Svetlana Grubor saznajte šta je to vratna diskus hernija i kako se leči. Odgovore na ova pitanja u rubrici saveti lekara daće nam Marko Trivković specijalista fizioterapije

Štampu prelistavamo sa Markom Matićem iz medijske mreže Antidot.

O bezbednosti u saobraćaju, o tome da li su mladi najčešće žrtve ali i izazivači saobraćajnih nesreća pričamo sa profesorom Saobraćajnog fakulteta Milanom Vujanićem, dok će komandir ronilačkog voda Žandarmerije Veroljub Miodragović, otkriti kako izaći iz vozila koje tone.

Koje su posledice nepropisnog odlaganja toksičnog otpada i dokle je stigla istraga u Obrenovcu i Novom Sadu, reći će nam Nemanja Erceg pomoćnik pokrajinskog sekretara za zaštitu životne okoline i Miroslav Čučković predsednik opštine Obrenovac.

O pretnjama nasiljem političkim neistomišljenicima na društvenim mrežama, razgovaramo sa Nebojšom Krstićem marketing stručnjakom.

Foto: RTV Pink

U rubrici saveti advokata o brakorazvodnoj parnici, ali i o starateljstvu nad maloletnom decom, razgovaramo sa advokatom Marinom Ivelj.

Može li se verovati partneru i bez overenog predbračnog ugovora ili on zaista ima neke određene prednosti, tema je za goste advokata Marinu Zdravković i psihoterapeuta Leu Pavlicu.

Ugostićemo i našu Miss turizma Saru Miletić koja je postala druga pratila na Izboru miss turizma planete.

Gost rubrike Pod reflektorima je Grupa Luna.

I ovog jutra naši reporteri se javljaju sa najnovijim vestima i servisnim informacijama iz Beograda, Čačka, Zaječara…

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Televizija Pink

'