AKTUELNO

Pink je u prethodna tri dana zabeležio neverovatne rezultate kao najgledanija komercijalna televizija, dok je u subotu TV Pink bio daleko najgledaniji od svih privatnih i javnih televizija na teritoriji cele zemlje po svima kategorijama.

Tokom celog dana najveći broj gledala je bio uz naš program, a u udarnim terminima taj broj rastao i do neverovatnih 2.200.000 gledalaca koji su bili uz TV ekrane prilikom prenosa posete Kosovu i Metohiji predsednika Aleksandra Vučića.

Prenos koji je započeo u 19 sati ispratio je svaki treći gledalac u Srbiji.

Foto: Tanjug

Nacionalni dnevnik takođe beleži rast gledanosti, i to u sva tri termina svakodnevnog emitovanja.

Najnoviji član Pink porodice Novo jutro posle samo pet dana emitovanja ulazi u 20 najgledanijih emisija u danu na svim televizijama, sa titulom najgledanijieg jutarnjeg programa svih televizija u Srbiji i sa preko 1.700.000 vernih gledalaca.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U vrhu gledanosti nezaobilazne su serije "Ćerke", "Zavet" i "Elif" kao i živa uključenja u rijaliti šou Zadruga.

Foto: Printscreen

Kao lider i u proizvodnji zabavnog programa, Pink svoju poziciju potvrđuje i najgledanijom emsijom za celu porodicu Pinkove zvezdice, dobro poznatim talk show programom Magazin In a u nedelju humorističkom emisijom Kontravizij,a kao i milionskim auditorijumom koji je ispratio autorsku emisiju Ognjena Nestorovića, Premijera vikend specijal.

Hvala na poverenju i ostanite uz Tv Pink

#Gledanost

'