AKTUELNO

Kanal Pink Family obogatio je svoju ponudu trenutno najpopularnijim i najzvučnijim imenima filmske industrije.

Gledaoci kanala Pink Family od 1. januara su u prilici da uživaju u nekim od trenutno najpopularnijih američkih i svetskih serija i sitkoma.

Među najzvučnijim imenima našle su se mnogo puta nagrađivana istorijska drama "Tjudori" (The Tudors - 2007), komedija "Ko živ, ko mrtav" (Dead Like Me - 2003) i stikom nominovan za čak 11 Emija i četiri Zlatna globusa - "Gradsko zelenilo" (Parks and Recreation - 2009).

Foto: Wikipedia

Foto: Wikipedia

Foto: Wikipedia

Ono što će posebno privući pažnju gledalaca jesu serije "Kuća od karata" (House of Cards) i "Vikinzi" (Vikings).

"Kuća od karata" (2013) sa legendarnim Kevinom Spejsijem u glavnoj ulozi predstavlja spoj političke drame i trilera. Ova britka serija vodi nas iza kulisa moći, ambicije, ljubavi, seksa, pohlepe i korupcije u modernom Vašingtonu, a plod je saradnje za Oskare nagrađivanih ili nominovanih Dejvida Finčera, Boa Vilimona, Erika Rota, Kevina Spejsija, i za Zlatni globus nominovane Robin Rajt.

Serija prati život i karijeru Frenka Andervuda, čoveka koji je oličenje politike - beskrupuloznog, prevrtljivog i željnog moći. Ulazeći u političku kampanju Gareta Vokera za predsednika SAD, Andervudu je obećano mesto državnog sekretara. Ipak, nakon što je odneo pobedu, Voker saopštava Andervudu da mesto državnog sekretara neće dobiti, jer je potrebniji u Kongresu. Andervud, zajedno sa suprugom Kler, otpočinje politički rat do istrebljenja protiv svih koji su ga izdali.

Glavne uloge tumače: Kevin Spejsi, Robin Rajt, Majkl Keli, Kori Stol, Kejt Mara, Nejtan Derou...

Ovaj svetski hit možete pratiti svakog dana od 20 časova na kanalu Pink Family.

"Vikinzi" (2013) je kanadsko-irska istorijska televizijska drama, čiji je tvorac Majkl Hirst za televizijski kanal "Histori". Inspirisana je pričama o pustošenju, trgovini i istraživanju Severnjaka iz ranog srednjeg veka Skandinavije. Priča prati podvige legendarnog vođe vikinga Ragnara i njegove posade i porodice.

Emitovanje serije od prve epizode propraćeno je odličnim kritikama i još boljom reakcijom gledalaca. Pažnja u glumi i uspešna adaptacija kablovske televizijske drame podseća mnoge na kultne serije kao što su "Rim", "Sinovi anarhije" ili "Igra prestola".

Glavne uloge tumače: Travis Fimel, Klajv Standen, Džeselin Gilsaj, Džeferson Hol, Mod Herst, Torbjon Har, Ajven Kej...

Epizode popularne serije možete pratiti svakog dana od 22:30 na kanalu Pink Family.

#Televizija Pink

#januar

#serija

'