AKTUELNO

Spisateljica je otkrila da joj je u borbi sa teškom bolešću najveća podrška upravo ćerka.

U ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In", Sanja Marinković ugostila je aktuelne dame sa javne scene.

O mnogim detaljima iz svog privatnog života ove subote pričaće pevačice Seka Aleksić i Mia Borisavljević, Ana Sakić i spisateljica Isidora Bjelica.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo je Isidora otkrila da joj je, u borbi sa teškom bolešću, najveća podrška bila ćerka, Vila Evanđelina Pajkić.

Foto: Instagram

U najtežim situacijama u svom životu kažem "ne precenjuj me, ja ovo ne mogu". Mene je moja ćerka Vila naučila. Ona kaže ''Mamice, ti si ludak, za tebe ove prognoze ne važe'' - ispričala je književnica u emisiji ''Magazin In''.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku emisije Seka Aleksić odlučila je da se našali sa voditeljkom.

- Što volim kad si tako opasna. Ja kažem, ona nas malo išamara pred emisiju i mi onda pričamo ono što ona hoće - rekla je kroz smeh pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

O svom privatnom životu govorila je i glumica Ana Sakić, dok je Sanja Marinković za Miju Borisavljević pripremila razne rekvizite kako bi svi videli da li je pevačica spremna za bebu koja stiže za tri meseca.

Foto: Printscreen Youtube

Sanja Marinković se bavila i sve češćom pojavom - da se žene dele na one koje žele moć u poslu i one koje žele moć u krevetu, ali i zašto postoji prezir i zavist naučnice prema starleti ili književnice prema striptizeti.

Foto: Printscreen Youtube

Šta na ove, ali brojne druge teme imaju da kažu aktuelne gošće, saznaćete u emisiji "Magazin In", u subotu, 18. novembra, od 17 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Sakić

#Isidora Bjelica

#Magazin In

#Mia Borisavljević

#Sanja Marinković

#Seka Aleksić

#Televizija Pink

#emisija

'