AKTUELNO

Popularni glumac već neko vreme živi i radi u Rusiji, a sve o poslu, ali i privatnom životu, saznaćete u emisiji "Biljana za vas".

Ove nedelje vas očekuje još jedna zanimljiva epizoda emisije "Biljana za vas", autorke i voditeljke Biljane Obradović.

Poznata voditeljka razgovarala je sa mladim i veoma popularnim glumcem, Milošem Bikovićem, i to povodom premijere novog filma "Južni vetar". Miloš je otvoreno govorio o svom životu u Rusiji, ali i o novom hobiju, kuvanju.

Foto: Bojan Vuković

Kultni andergraund umernik, Nenad Racković, poznat po ulogama u filmovima "Kako je propao rokenrol" i "Crni bombarder", u završnici je pregovora za novi film reditelja Gaja Ričija. Osim o tome, Nenad će sa Biljanom govoriti i o novoj knjizi, "Peto godšnje doba".

Foto: Printscreen Youtube

Biljana je istraživala i fenomen koji je poprimio velike razmere u svet - javne kuće uvele su usluge gumenih lutki, a zašto, saznaćete u emisiji "Biljana za vas".

Pored ove zanimljive teme, saznaćete sve o filmu "Prokleti pas", novoj kolekciji Saše Milojkovića, knjizi "Nasilje nad Srbima" doktora Radoslava Gaćinovića, o spotu grupe "Iskaz", kongresu "Održiva arihtektura-energetska efikasnost", ali i o brojnim drugim zanimljivostima.

Foto: Promo

Ne propustite novo izdanje emisije "Biljana za vas", u nedelju, 15. oktobra, od 19 časova, samo na kanalu Pink2.

Autor: M. Đ.

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#Miloš Biković

#Nenad Racković

'