AKTUELNO

Mnogo joj je pomogao i to nema problem da prizna.

Mlada folk pevačica Aleksandra Prijović nikada nije krila koliku joj podršku, pored emotivnog partnera Filipa Živojinovića, pružaju i članovi porodice, pa je još jednom poželela da istakne kako su joj njihovi saveti i ljubav pomogli da danas bude to što jeste.

Foto: TvPink Printscreen

- Oni su najsrećniji na svetu što sam ja uspela u ovome što ja radim. Kada me vide srećnu, verovatno zaplaču da ja i ne znam. Videla sam puno puta i roditelje, baku i deku da zaplaču. Oduvek sam imala podršku svoje porodice, uvek pričam to da ih volim najviše na svetu, da su uvek tu za mene i da sam najsrećnija zbog toga - rekla je Aleksandra u "Premijeri", a potom posebnu pažnju posvetila baki i deki.

- Uvek pričam o baki i deki sa nekom posebnom emocijom, jer je stvarno to tako. Uvek smo imali poseban odnos, kod njih je sve moglo. Deka mi je uvek govorio:"Samo da ti sebi kupiš stan, kad to doživim mogu da umrem". Kada sam kupila stan, on je toliko plakao, i on i baka... Kada njih dvoje vidim da plaču, onda mi ne bude dobro.

Recept za uspeh

Mnogi su u više navrata pokušali da ospore uspeh mlade pevačice, govorivši da je dospela u žižu javnosti samo zahvaljujući ljubavnoj vezi sa Filipom Živojinovićem, pa je Aleksandra to rešila da konačno i prizna.

Foto: undefined

- Bez njega ne bih bila ništa, on je sve uradio. Kada sam upoznala Filipa, onda sam počela i da pevam, pre toga nisam znala - ironična je bila pevačica, a onda je istakla kako nema problem da prizna to da je oduvek mogla da računa na pomoć svog dečka, koji je uvek tu za nju.

Foto: TvPink Printscreen

- Mnogo mi je pomogao, uvek ću to reći. On je jedini čovek koji je tu za mene u svakom trenutku - rekla je Aleksandra za "Premijeru".

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

#Premijera

#pevačica

'