AKTUELNO

Najpopularnija pevačica na ovim prostorima otkrila je razloge za drastičnu promenu izgleda koja joj se dogodila u proteklom periodu.

Najveća balakanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, ove subote će biti gost u popularnoj emisiji "Magazin In", autorke i voditeljke Sanje Marinković.

Ceca je, kao jedna od najlepših žena u Srbiji, u emisiji govorila upravo o tajnama lepote, vitkosti, samopouzdanja i večne mladosti, a onda je otkrila i nešto što niko do sada nije znao.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, pre izvesnog vremena, svi su primetili da se folk zvezda ugojila, ali niko nije ni slutio šta se krije iza toga.

Ipak, sada je Ceca rešila da javno progovori o razlozima za tako drastičnu promenu izgleda.

Nemam problem sa gojenjem, ja imam zdravstveni problem od pre dve godine i to se videlo, oticala sam. Zbog toga je izgledalo kao da sam se strašno ugojila - objasnila je Ceca, koja je sada u potpunosti uspela da povrati vitku figuru i pređašnji izgled.

Foto: Printscreen Youtube

Kako sam sredila taj zdravstveni problem, vratilo mi se moje telo. Svi su odmah počeli da govore: 'Jao šta si radila? Pa ti si se prepolovila' - rekla je Ceca u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink

Šta je još Ceca rekla o svojoj bolesti, ali šta su gošće Goca Lazarević, Romana Panić i Lidija Vukićević imale da kažu na temu večne lepote i mladosti, saznajte u emisiji "Magazin In", u subotu, 7. oktobra, od 17 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Bolest

#Goca Lazarević

#Lidija Vukićević

#Magazin In

#Romana Panić

#Sanja Marinković

#Svetlana Ceca Ražnatović

#emisija

#pevačica

#voditeljka

'