AKTUELNO

Anabela je u emisiji ''Amidži šou'' progovorila o navodnom s*ksu Lune i Slobe koje je u rijalitiju ''razotkrila'' Maca Diskrecija koja ih je videla kako zajedno izlaze iz tuš kabine.

Pevačica Anabela Atijas, majka Lune Đogani izazvala je pravu pometnju kada se pojavila u Zadruzi sa suprugom Slobe Radanovića, Kijom! Anabela je u emisiji ''Amidži šou'' progovorila o navodnom s*ksu Lune i Slobe koje je u rijalitiju ''razotkrila'' Maca Diskrecija koja ih je videla kako zajedno izlaze iz tuš kabine.

- Nije bilo s*ksa. Mora da postoji neki dokaz, ako je bio, neka pokažu. Naravno da ga nije bilo! 24 sata pratim Lunu, tako da ništa ne može da mi promakne - rekla je Anabela na samom početku emisije i dodala da situaciju u rijalitiju nije odglumila.

Foto: TvPink Printscreen

- Da budem iskrena sada mi je sve to smešno. Ako to nekom deluje kao da sam odglumila onda Džulija Roberts može da mi zavidi. Nisam uopšte znala da to mogu, divim se sama sebi. Svaka majka zna o čemu pričam, dobila sam gomilu poruka i najdraže su mi one od majki - kaže pevačica i dodaje da je spremna za svadbu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NISU USPELI DA SE SAKRIJU: Luna i Sloba imali SE*S!

- Ljudi su zbunjeni, ne znaju šta se desilo. Meni je Slobe žao, on se zaljubio i ne zna kako da se ponaša sada. Ja sam spremna za svadbu, nnije problem, nama je razvod u tradiciji - kaže Anabela.

Autor: M. K.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Seks

#Sloba Radanović

#pevačica

'