AKTUELNO

Marjanović je za Pink.rs progovorio o teškim trenucima kroz koje prolazi njegova porodica.

Budućeg učesnika najimpresivnijeg rijalitija do sada ''Zadruga'' Zorana Marjanovića, javnost je, nažalost, imala priliku da upozna tek kada je u medijima odjeknula vest o ubistvu njegove supruge, pevačice Jelene Marjanović. Od tada, Zoranovo ime provlačilo se u medijima u negativnoj konotaciji zbog čega je on sada i odlučio da se gledaocima TV Pink predstavi u rijalitiju.

Foto: Pink.rs

Ja u rijaliti ulazim isključivo iz moralnih razloga. Više od godinu dana traje to blaćenje i klevetanje mene i moje porodice. Prikazani smo u jednom lažnom, odvratnom svetlu. Zbog toga sam i odlučio da uđem u rijaliti - da bi me narod video u pravom svetlu. Ostali učesnici ne treba da u meni gledaju konkurenciju, oni verovatno žele pobedu ili imaju neke druge planove. Nama su životi uništeni, ali ja neću da se povučem, dokazaću kolika nepravda mi se dogodila - kaže na početku razgovora za Pink.rs Zoran Marjanović i otkriva da njegova okolina u prvi mah nije pozitivno reagovala na njegovo učešće u rijalitiju.

Foto: Pink.rs

Naša rodbina, prijatelji, komšije nisu presrećni zbog mog ulaska u rijaliti jer su oni stvorili pogrešnu sliku o rijalitijima. ''Zadruga'' je nešto drugačije od svega toga, to je ipak viši nivo. Jana je za sada suzdržana, ne izjašnjava se mnogo oko mog ulaska u rijaliti, ali sam ja njoj sve lepo objasnio i ona sve već shvata.

Suprug ubijene pevačice strpljivo čeka dan kada će Jelenin ubica biti uhapšen, a pravda zadovoljena, a kako nam je otkrio, njihovu šestogodišnju ćerku Janu svake noći pred spavanje umiruje istim rečima.

Foto: Facebook

Mnoga ubistva razrešena su posle mnogo godina. Ja verujem u nadležne organe i strpljivo čekam trenutak kada će Jelenin ubica biti pronađen i uhapšen. Moja porodica i ja živimo za taj dan, a to mogu da razumeju samo oni koji su prošli kroz nešto slično kao ja. Našoj Jani je najbitnije da se ovaj slučaj reši i da i ona vidi uhapšenog zlikovca koji je ubio njenu majku na televiziji. Jani često pred spavanje puštam snimke hapšenja raznih zlikovaca jer je to umiruje i vraća joj nadu da će pravda biti zadovoljena i u našem slučaju. Ja sam siguran da će ona doživeti hapšenje Jeleninog ubice - rekao je kompozitor za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: DANAS BI NAPUNILA 34 GODINE: Marjanovići položili cveće na Jelenin grob, ali ih je NEKO PREDUHITRIO!

Zoran nam je, između ostalog, otkrio i to da nije odveo svoju naslednicu na Jelenin grob, uprkos tome što bi joj danas, da je živa, bio 34. rođendan.

Foto: Informer

Janu danas nisam vodio na Jelenin grob. Ona je u vrtiću. Ona je jednom bila na groblju, za 8. mart i veoma stresno je podnela sve to. Tada smo odneli cveće, a Jana je doživela odlazak na groblje veoma traumatično. Ona još ne može da shvati zbog čega nam se sve to dogodilo. Ona nam postavlja pitanja na koja ja nemam odgovore. Obratio sam se dečijem psihologu i on nam je mnogo pomogao da ona najbolje od svih nas podnese gubitak - rekao nam je Marjanović.

Podsetimo, početak emitovanja "Zadruge" zakazan je za 6. septembar na Televiziji Pink, a šta li će sve Zoran otkriti o tragediji koju je doživeo, ali i životu sa Jelenom, ostaje da saznamo vrlo brzo.

Autor: M. K.

#Jelena Marjanović

#Ubica

#Zadruga

#Zoran Marjanović

#pevačica

#rijaliti

'