AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

Da li smo se oprostili od vrelog leta,kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu,ali i da li će nas ekstremno visoke temperature pratiti sve do 2021. godine,saznaćete u još jednom izdanju “Svitanja”.

Ko najviše koristi vaučere za letovanje u Srbiji,koje su najtraženije destinacije i kojim potencijalima Srbija može da privuče još veći broj stranih turista,pitanje je koje ćemo postaviti predstavnicima resornog ministarstva.

Naš muzički gost biće Djordje David sa kojim najavljujemo brojne manifestacije u Beogradu i Srbiji,a kako ajurveda može pomoći ženama u periodu reproduktivnog zdravlja biće pitanje za našeg gosta lekara.

U emisiji proveravamo i šta donosi projekat "500 zadruga u 500 sela",koje su najnovije mere Vlade Srbije za prekvalifikaciju u IT sektor,kako će se Evropa izboriti sa zaraženim kokošijim jajima,ko u Srbiji kupuje korišćenu literaturu preko interneta i na šta se,ovog leta,najčešće žale srpski turisti.

Otkrivamo i koliko su,ovog leta,jaki zvuci gučanske trube,kako se igraju "Igre bez granica" na Devojačkom bunaru,ali i šta se krije u niškoj Dedinoj garaži.

Gost "Naslovnih strana" biće predsednik Dokumentaciono informacionog centra Savo Štrbac.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'