AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanju ćemo čuti kako napreduje polaganje za upravnika zgrada, ko sve može da polaže, da li su testovi bili teški i kada ćemo dobiti prve profesionalne upravnike zgrada.

Takođe pričaćemo o pravno informacionom sistemu, koji predstavlja najveću pravnu bazu koja se svakodnevno ažurira. Šta to znači ne samo za pravnike, već i za sve građane objasniće nam profesor Pravnog fakulteta Dobrosav Milovanović.

Povodom Dana borbe trgovine ljudima, koji je obeležen u nedelju u goste nam dolazi Katarina Ivanović iz Astre i od nje ćemo čuti kakva je situacija u Srbiji kada je u pitanju trgovina ljudima, koja je to populacija najčesća i najlakša meta trgovaca belim robljem.

Gost Naslovnih strana biće narodni poslanik Dragomir Karić, a u rubrici Konkretno sa direktorom Orke razgovaramo o tome kakve kazne mogu da očekuju oni koji drže opasne pse, na koji načim možemo da sprečimo nemile događaje poput nedavnog u Borči kada su žena i dečak napadnuti, ali i koja su to osnovna pravila kada se nađemo oči u oči sa opasnim psom.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'