Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

tv

DOBAR DAN SA DEOM I SARAPOM: U podne budite uz TV Pink


Ne propustite još jednu emisiju "Dobar dan" sa Deom Djurđević i Predragom Sarapom, u ponedeljak, 17.aprila.


Dea i Sarapa pozvali su kredibilne goste, sa kojima će razgovarati o aktuelnim temama. 25.000 motociklista stradalo je na srpskim putevima u proteklih deset godina.

Od početka ove godine 11 motociklista je poginulo u saobraćajnim nesrećama, a sezona praktično nije ni počela. Da li ovi poražavajući podaci sugerišu da je neophodno napraviti izmene u samom sistemu obuke motociklista, ili da je problem u zakonskim propisima - Dea i Sarapa pitaće stručnjake profesora Saobraćajnog fakulteta Milana Vujanića i Bobana Milinkovića, zamenika načelnika Uprave saobraćajne policije.

Advokat Vojin Popović davaće pravne savete u vezi sa prodajom nekretnina, posebno kada je reč o davanju i uzimanju kapare, ali biće reči i o sklapanju ugovora o zakupu stana i kuće.

Prof. dr Nebojša Lalić, direktor Klinike za endokrinologiju KCS pričaće o insulinskoj rezistentnosti.

U okviru Dana Beograda, izdvojili smo za vas multimedijalno predavanje o spomenicima Prvog svetskog rata, koje će starije podsetiti, a deci približiti, velikane, spomen obeležja, vrednosti ovog herojskog vremena..Predavač je Stanislava Božović, istoričar umetnosti!

Komentari • 0


povezane vesti