AKTUELNO

Zorana Pavić otvorila je dušu u emisiji "Magazin In" i priznala da poznata glumica pije lekove otkako je počela da se druži sa njom.

U praznično izdanje emisije "Magazin In" voditeljka Sanja Marinković pozvala je poznate pevače i glumce koji su u studio došli sa svojim najboljim prijateljima, takođe javnim ličnostima.

Foto: TvPink Printscreen

Pop pevačica Zorana Pavić došla je kod Sanje sa glumicom Zinaidom Dedakin, a onda je svima objasnila da se njih dve druže budući da žive blizu,

- Nas dve smo, inače, i komšinice. Veoma blizu stanujemo, maltene nas dve zgrade dele. Ona je na Dedinju, ja na Senjaku - započela je pevačica svoju priču, a onda podelila sa publikom jednu komičnu situaciju koja je nasmejala sve u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

- Pre neki dan je zovem, imala sam neku situaciju... I kažem joj:"Hajmo negde na kafu", a ona će:"Idemo u neki fensi kafić, otvorio se na Dedinju". Rekla sam joj da ne mogu, suviše sam u sportskom fazonu, a ona će:"A ja sam baš u večernjoj haljini bez leđa, sa ešarpom". Otišle smo, ipak, u kafanu na Dedinju - otkrila je Zorana, a onda su svi prasnuli u smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je potom upitala Zinaidu da li je Zorana nekada nervira, a zbog njenog iskrenog odgovora gosti i publika u studiju nisu mogli da doću sebi.

Ja sam na lekovima, tako da... Već godinama sam na lekovima i radim meditacije neke - rekla je Zinaida, a onda je pevačica dodala:

Foto: TvPink Printscreen

- Tada je i počela sa lekovima - rekla je Pavićka, aludirajući da je njena komšinica počela da pije lekove onog trenutka kada su započele druženje.

D. T.

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Zinaida Dedakin

#Zorana Pavić

#pevačica

'