Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

showbiz

POKLONČIĆ S MAŠNICOM: Ema šećerlema RASTOPILA SVA SRCA! (VIDEO)


Ti si meni mnogo slatka uvek, a večeras nešto posebno, sa tom mašnicom si kao neki poklončić, rekla je Jelena Tomašević.


Ema Simonović večeras je otpevala "Rock me baby". Ona je kao svaki put do sada napravila pravi spektakl na sceni i sa svih pet glasova prošla direktno dalje. 

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

- Mnogo si napredovala pevački, mnogo, mnogo! Pevala si kroz nos, a sada si to popravila. Uopšte nisam razmišljala dok sam bila dole ko je to, odmnah sam znala o kome se radi. Bila si malčice nestabilna na početku, mislim da je Sergej zbog toga nije hteo da ustane odmah. Međutim, kako se pesma odvijala, ti si bila sve bolja i spektakularnija, i mislim da je ovo zaslužena petica - rekla je Goca Tržan.

Autor: TvPink Printscreen

Ti si meni mnogo slatka uvek, a večeras nešto posebno, sa tom mašnicom si kao neki poklončić. Preslatko sve. Sve je toliko bilo šareno, uživala sam - rekla je Jelena Tomašević.

Autor: TvPink Printscreen

- Ma kakav strah, ma kakva trema, to nam noćas peva Ema! Bilo je super, ja sam ostao dole, nisam je odmah prepoznao. Napredak se primećuje i ti naši saveti su ti pomogli. Jedina zamerka je da obratiš pažnju na ritam. Ti svaki put daš sve od sebe da nas razveselš - rekao je Sergej.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

Komentari • 0


povezane vesti