separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NAPRAVILI SMO DOBRU STVAR! Radoš i Nedeljko Bajić otkrili šta gledaoce očekuje u novoj seriji 'Preživeti Beograd'! (FOTO)


Serija počinje sa emitovanjem u subotu 12. oktobra.


Na programu TV Pink, 12. oktobra počinje emitovanje nove serije "Preživeti Beograd", koja će se emitovati svake subote od 21 čas. Serija je rađena u zajedničkoj produkciji ružičaste televizije i „Kontrast studios-a“, a snimana je po scenariju Đorđa Milosavljevića i u režiji Đorđa Stanimirovića.

Autor: Promo.

U današnjem izdanju emisije "24 časa" kod voditeljke Dušice Spasić gostovali su Radoš Bajić i Nedeljko Bajić, koji su otkrili šta gledaoce očekuje o novoj seriji "Preživeti Beograd".

Autor: TV Pink Printscreen

Ono što će gledaoci imati prilike da vide od subote, praktično ja sam preživeo pre skoro četiri decenije. Posle serije "Šifra Despot", mi očekujemo da će ovo biti jedna prelepa serija i da će biti voljena. Ja je ističem u zlatnom dobu serijskog programa u Srbiji - govorio je Radoš Bajić.

Autor: TV Pink Printscreen

Mi smo jedan tim koji dugo radi i veliko mi je zadovoljstvo što krećemo sa jednim novim programom na Pinku, napravili smo jako dobru stvar. Serija se bavi mladim ljudima i njihovim roditeljima. Najveći izazov je bio da jedan tekst snimimo brzo, kvalitetno, na vreme i da iz mladih glumaca izvučemo maksimum. Mnogi će se prepoznati koji studiraju u Beogradu. Zaista smo vrlo iskreni i nadam se da će ta emocija doći do publike - priča Nedeljko Bajić.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti