separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZNAMO GDE ĆEMO BITI VEČERAS OD 21 SAT! Pinkovi voditelji ushićeni zbog početka emitovanja serije 'Crveni mesec': NIŠTA NEĆE BITI ISTO POSLE PRVE EPIZODE! (VIDEO)


Ne propustite početak emitovanja najambicioznijeg projekta TV Pink večeras od 21 čas!


Spektal jedne epohe, serija "Crveni mesec" počinje večeras sa emitovanjem na televiziji Pink. Najveći i najambiciozniji projekat televizije Pink večeras će od 21 sat, nema sumnje, očarati sve gledaoce koji će radnim danima moći da prate snažnu ljubavnu priču koja se odvija u Srbiji nakon Balkanskih ratova, u periodu velikih socijalnih promena.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Voditelji naše televizije sa ushićenjem čekaju trenutak kada će pogledati prvu epizodu ove serije, a svi su složni u jednom - znaju gde će biti večeras od 21 sat. 

Ja sam veliki ljubitelj epohe, tako da će ovo sigurno biti serija za mene. Posebno me raduje veliki broj mladih glumaca koji učestvuju u ovom projektu, jer je definitivno vreme za novu energiju. Poznajući Željka Mitrovića i njegovu nepogrešivu poslovnu strategiju, ovo će sigurno biti serija koja ostaje budućim generacijama - rekla nam je Ana Pendić.

Autor: TV Pink

Ovo smo svi čekali i sigurno je da ću od večeras, pa svako naredno veče u 21 sat biti ispred TV-a i gledati Pink. S obzirom na to da sam upućena u to kako je izgledalo snimanje i imala priliku da popričam i sa glumcima koji igraju u seriji "Crveni mesec", moje uzbuđenje raste iz sata u sat i ne mogu da dočekam da večeras odgledam prvu epizodu - rekla nam je Tijana Prica, a sa njom je bio saglasan i njen kolega Ognjen Nestorović:
Moram da priznam da sam imao prilike da pročitam deo scenarija i zaista je Roman Majetić napisao odličnu priču koja već po samoj epohi govori da će publika uživati u duhu jednog vremena kada je sve bilo drugačije. Od samog stila života do nekih socijalnih problema i društvenih normi. Produkcija TV Pink je verodostojno prikazala kako je izgledao život u Srbiji tih ranih godina, a mislim da publika pored same priče neće ostati imuna ni na kostime, scenografiju koja je posebno građena za potrebe serije i naravno same glumce. Ja jedva čekam da padne veče i sat otkuca 21 čas jer ću sigurno, kao i milioni gledalaca, uživati u prvoj epizodi serije "Crveni mesec" - rekao nam je voditelj Ognjen Nestorović.

Autor: Pink.rs.

Svi znamo koliko je ovo veliki projekat i koliko se na njemu radilo, te sam sigurna da će se gledaocima veoma dopasti. Ja obožavam epohu u koju je smeštena serija "Crveni mesec", veliki broj glumaca koje ljudi vole da gledaju je angažovan i mislim da će svi uživati u 120 epizoda ove serije. Ja ću sigurno večeras od 21 čas biti uz televiziju Pink i sa velikim ushićenjem pratiti prvu epizodu serije "Crveni mesec" - istakla nam je Dajana Paunović.

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

Jedva čekam večeras 21 sat, već odavno sam isplanirala da sednem i u miru pogledam prvu epizodu toliko najavljivane serije "Crveni mesec"! Šta god Pink radi, to je epohalno, a kada se napravi nešto sa ovakvom dozom ozbiljnosti i kada se pristupi nečemu u svakom segmentu, od organizacije do same promocije, onda mislim da imamo pun pogodak za ovu sezonu kada je serijski program u pitanju. Mislim da više ništa neće biti isto nakon ove prve epizode. Ja znam gde ću biti večeras u 21 sat i šta ću raditi i jedva čekam! - ushićeno nam je priznala voditeljka Dušica Jakovljević.

Autor: Pink.rs/Darko Tanasijević

Izuzetno se radujem što će se kod nas emitovati jedna telenovela sa primesama melodrame i to smeštena u takvu istorijsku epohu koja mene, a sigurna sam i gledaoce, veoma privlači i jako je zanimljiva. Posebno me raduje što ću gledati jednu takvu ljubavnu priču koja sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim i što ćemo imati prilike da vidimo da, kakve god prepreke, ratovi, bilo šta nas snađe, žena je uvek spremna da se bori za pravu ljubav. Mislim da će se mnoge mlade devojke pronaći u glavnoj junakinji, dok će one starije pronaći sebe u liku njene bake, jer sam se ja uvek šalila sa mojim gostima u emisijama da ona žena koja ne stvori na vreme konekciju sa svojom bakom, ona posle traži trenera za lični razvoj (smeh). Radujem se večerašnjoj prvoj epizodi i tome što ću uskoro ugostiti junake ove serije u svojoj emisiji "Magazin In" gde ćemo još više pričati o svemu što krasi ovu seriju - rekla nam je Sanja Marinković.

Autor: Dejan Milićević

Svi smo dugo čekali na to da ovaj projekat ugleda svetlost dana i to će se napokon desiti večeras od 21 sat. "Crveni mesec" zaista predstavlja nešto što je potpuno drugačije od svega što je do sada viđeno kod nas i nema sumnje da će opravdati, a sigurno i prevazići, sva očekivanja publike. Ja ću večeras od 21 sat sigurno biti uz program televizije Pink i uživati u ovom spektaklu jedne epohe - rekao nam je voditelj Ognjen Amidžić.

Autor: E-Stock/Ivan Dobričić

Ivana Dudić, Miloš Đurović, Olga Odanović, Aleksandar Srećković Kubura, Nina Grahovac, Jelena Gavrilović, Ivan Zablaćanski i mnogi drugi samo su neki od glumaca koje ćete od večeras gledati u seriji "Crveni mesec".

Autor: Pink.rs/R.L., Promo.

Zato večeras obavezno budite uz program televizije Pink od 21 čas jer vas očekuje spektakl koji ne smete propustiti. 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti