separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

UŽIVO NA PINKU: Počinje raskrinkavanje zadrugara! Bane i Bora spremni kao zapete puške: Pratite jedno od najšokatnijih izdanja 'Amnezije'! (VIDEO)


Njihova emisija do suza će nasmejati gledaoce!


Kao i svake srede u dobro poznatom terminu, Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće u kome je obavestio zadrugare da počinje još jedno izdanje emisije radio "Amnezija". Ovonedeljna omiljena ličnost Ivana Šopić pročitala je pismo svojim cimerima, a voditelji Bane Čolak i Bora Santana su odmah nakon čitanja pisma otišli u studio iz kog se emisija emituje.

Autor: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, doneli smo odluku da zbog spavanja preko dana budu kažnjeni nedeljnim honorarima Ivana Šopić, Filip Đukić i Mima Živković. Vreme je da počne radio ,,Amnezija". Danas će vaša radio emisija biti emitovana osim na televiziji Pink i na Pink radiju na frekvenciji 91.3 MHz. Nadamo se da će zadrugari koji ne učestvuju u emisiji slušati šta su im Bane i Bora pripremili i da pojedini neće spavati, kako ne bismo morali da kažnjavamo - stajalo je u pismu Velikog šefa.

Kako je se u proteklih sedam dana izdešavalo mnogo toga na velelepnom imanju u Šimanovcima, Bane i Bora će imati tema na pretek, a zadrugarima neće biti dobro kada čuju šta su sve pripremili za njih.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti