separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JAKO SAM BOGATA I BEZOBRAZNA: Jelena Gavrilović otkrila detalje svog lika iz serije 'Crveni mesec', pričala je na dva strana jezika! (VIDEO)


Beograđani su oduševljeno posmatrali protagoniste serije koji su kostimirani šetali našom prestonicom.


Naša prelepa glumica Jelena Gavrilović u novoj seriji televizije Pink "Crveni mesec" tumači lik bogate, prelepe ruske kneginje, koja dolazi u Srbiju sa svojom ćerkom i rođacima.

Autor: Pink.rs/R.L

Jelena se juče zajedno sa celom glumačkom ekipom pojavila u centru Beograda i prošetala u kostimu, koji će nositi i u seriji, a sve zbog promocije serije koja sa emitovanjem počinje 7. oktobra u 21 čas na TV Pink.

Ja glumim kneginju koja dolazi u 50. epizodi. Kada budete krenuli da gledate i taman kad pomislite da sve znate, onda se pojavljuje novi lik. Ja predstavljam carsku Rusiju u punom sjaju, sa svojim hrišćanstvom, jako sam bogata, jako sam bezobrazna. Dolazim sa svojom ćerkom i nećakom - otkrila je Jelena, a zatim dodala:

Autor: Pink.rs/R.L

Ono što je super jeste što sa Nadom govorim francuski, Nada kompletno glumi na francuskom, imam scene koje su komplet na ruskom. Ovde je jedna šarenolika ekipa, a pojaviće se i strani glumci. Učim ruski već neko vreme, a sada sam morala da ga oživim. Francuski sam učila od osnovne škole, to mi nije problem, Nada ga perfektno govori tako da sam sa njom sigurna.

Glumica je otkrila da će gledaoci imati priliku da čuju još mnogo pesama kroz seriju, te da će i ona zapevati.

Autor: Jelena Simonović

Ono što je takođe super jeste što se pojavljuju i songovi, čuli ste Boru Čorbu u pesmi "Stani, stani Ibar vodo". Ti likovi koji se pojavljuju, svi imaju svoj song, ja imam pesmu na ruskom u nekom trenutku ćete videti sve - rekla je Jelena.

Kompletan intervju sa Jelenom Gavrilović pogledajte u nastavku.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti