separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OČARAĆE VAS GLAVNA GLUMICA U 'CRVENOM MESECU'! Ivana Dudić otkriva detalje o svom liku: Sofija i ja smo veoma slične, obe smo buntovne i verujemo u ljubav! (VIDEO)


Nova serija na TV Pink počinje sa emitovanjem 7. oktobra u 21 čas.


Jedan od najambicioznijih i najskupljih igranih projekata televizije Pink jeste serija "Crveni mesec" koja će premijerno biti prikazana publici  7. oktobra u 21 čas. Povodom početka emotivanja serije koja će pokušati publici da približi život, navike, strahove i ljubav jedne epohe glavni protagonisti prošetali su juče centrom Beograda, u raskošnim kostimima, koji su sve prolaznike oduševili.

Za naš portal govorila je i glavna glumica Ivana Dudić, koja je kroz seriju "Crveni mesec" oživela lik Sofije Bauman, ćerke austrougarskog poslanika, koja se zaljubljuje u mladog srpskog oficira Nikolu Stanimirovića, kog glumi Miloš Đurović.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Ivana nam je otkrila zašto gledaoci neće moći da odole njenom liku i zbog kojih osobina će je sigurno zavoleti.

Zanimljivo je to što je ta devojka, Sofija Baumen, iznad svog vremena. To je 1913. godina, a ona u svemu tome prednjači, vuče svoje generaciju, vuče žene. Ona se bori za sva ženska prava, bori se za svoje mišljenje, za svoj stav - rekla je glumica, a zatim otkrila da su ona i Sofija veoma slične, zbog čega joj je bilo mnogo lakše da uđe u ulogu:

Autor: Pink.rs/R.L

Mi smo veoma slične, obe verujemo u ljubav, borimo se za istu i veoma smo buntovne.

Kako su pojedina snimanja trajala i po 12 sati, pitali smo glumicu da li joj je nešto teško palo, a ona nam je otkrila da ne postoji ništa teško kada radite posao koji volite.

Autor: Pink.rs/R.L

Ništa mi nije teško palo, kada prihvatite da radite nešto, onda ništa ne može da bude teško - rekla je Ivana Dudić.

Kompletan intervju sa glumicom koja će zasigurno ući u vaša srca kroz seriju "Crveni mesec".

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti