separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRVO TELEVIZIJSKO GOSTOVANJE NAKON VELIKOG TRIJUMFA! Zlatni odbojkaši večeras stižu u 'Amidži šou'! (VIDEO)


Nova epizoda 12. sezone jedne od najgledanijih emisija na TV Pink "Amidži šou" očekuje vas u dobro poznatom terminu, večeras uživo od 23 časa, sa ekskluzivnim gostima.


Pravo iz Pariza nakon veličanstvene pobede nad reprezentacijom Slovenije, u studio kod Ognjena Amidžića, stižu šampioni Evrope - zlatni odbojkaši! Srpska reprezentacija osvojila je Evropsko prvenstvo nakon što je savladala Sloveniju u finalnoj utakmici.

Autor: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Umesto Nikole Grbića ekipu je preuzeo Slobodan Kovač i probudio timski duh i inat koji je rezultirao zlatom na Evropskom prvenstvu u Parizu.

Sa našim zlatnim odbojkašima Ognjen će sumirati utiske kako sa utakmice, tako i sa veličanstvenog dočeka isped Gradske skupštine.

Šampioni posle dočeka i manje od 24 časa u Beogradu, dolaze u naš studio i velika mi je čast i zadovoljstvo jer će ovo biti prva televizijska emisija u kojoj će gostovati. Pričaćemo sa njima o svim detaljima takmičenja, ko je bio bolji, da li su bili pod pritiskom jer je trebalo odbraniti prošlogodišnju titulu evropskog šampiona, šta se sve dešavalo van terena i u svlačionici. Na sva pitanja koje zanima i publika, oni će nam dati odgovor uživo u emisiji - rekao je Ognjen.

Autor: STUD1ONE

Pored zlatnih odbojkaša, u studio kod Ognjena stiže i glumačka ekipa hit filma "Vojna Akademija 5", samo dva dana pred premijeru. O fenomenu ovog filma govoriće jedni od najpopularnijih glumaca nove generacije - Nina Janković, Dragana Dabović, Ivan Mihajlović i Bojan Perić.

Osim o premijeri filma koja ih očekuje, mlada glumačka ekipa govoriće i o budućim planovima, a moraće da odgovore i na brojne Ognjenove izazove.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Amidži šou" večeras uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti