separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

TV PINK OBARA SVE REKORDE - Najgledanija komercijalna televizija! (FOTO+VIDEO)


Hvala vam na ukazanom poverenju i ove jubilarne 25 sezone ostanite uz Vaš Pink!


Tokom sva tri dana vikenda, TV Pink je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, koja je u ukupnom zbiru publike ostvarila bolji rezulatat u odnosu na zbir svih ostalih komercijalnih emitera zajedno. 

Pored toga, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, te je Pink bio gledaniji i od Javnog servisa Srbije u kategoriji gledalaca ženske populacije. Znatno veći procenat publike u odnsou na ostale komercijalne emitere vidljiv je u kategoriji gledalaca starosti od 18-49 godina, urbane publike ali i stanovnika prestonice.

Autor: Promo.

 Za dane vikenda, serijski program naše televizije nalazi se među deset najgledanijih emisija u danu. Serije „Dženetine suze“, „Njena sudbina“, „Elif“ i „Ljubav iz osvete“ pratila je verna Pinkova publika. Informativni progam naše televizije najgledaniji je u odnosu na ostale komercijalne emitere. Među najbolje rangiranim foramtima su: „Nacionalni dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 13“ kao i „Jutarnji dnevnik“. 

Autor: Pink.rs

 Srbija se budi uz naše „Novo Jutro“ koje je u subotu trostrko gledanije od emisije slične sadržine na ostalim komercijalnim emiterima, dok je u nedelju naš jutarnji program najgledaniji u odnosu na sve emitere u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Tokom dana vikenda naš rijaliti format “Zadruga” prati milionska publika. 21% auditorijuma pratilo je prve nominacije u Zadruzi, potom i prvo „Izbacivanje“ . 

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Ostale specijalne emisije našle su se među najgledanijim u danu: „Igra istine“, “Specijalni zadatak”, “Pitanja novinara”, ali i dnevna uključenja u Zadrugu. Vikend je rezervisan za talk show Sanje Marinković „Magazin IN“, kao i nedeljno popodne o poznatima „Premijera Vikend Specijal“, dok je gotovoo 1.200.000 gledalaca pratilo politički talk show „Hit tvit“.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti