separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PINK GLEDANIJI OD SKORO SVIH TELEVIZIJA ZAJEDNO! Zadrugu je noćas gledala čitava Srbija (FOTO)


Ponovo su oboreni rekordi gledanosti!


Druga sezona "Zadruge" polako, ali sigurno ulazi u samu završnicu, međutim interesovanje miliona gledalaca, koji su deset meseci neprekidno pratili dešavanja u imaginarijumu, ne opada - naprotiv! Finalisti rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti sve više intrigiraju javnost i privlače pažnju domaćeg televizijskog auditorijuma.

Autor: Pink.rs/Darko Tanasijević

U prilog tome svedoče i zvanični podaci - najveći broj televizijskih gledalaca pratilo je sinoćnje izbacivanje iz "Zadruge", kada su samo dva dana pre finala odlukom gledalaca izbačeni Sanja Stanković i Savo Perović, ali i "Igru istine" u Beloj kući, koja je usledila odmah posle izbacivanja.

Program televizije Pink sinoć je bio gledaniji od skoro svih ostalih nacionalnih televizija zajedno, s neverovatnim udelom u gledanosti od čak 23.9 odsto naspram 7.2, koliko je imala drugoplasirana TV stanica.

Autor: RTV Pink

Ovo je još jedan pokazatelj da gledaoci u Srbiji svoje poverenje u najvećoj meri poklanjaju programu TV Pink, koja će i u samoj završnici finalne nedelje u "Zadruzi" bogatim programom sve ostaviti bez daha!

Večeras, takođe, ne propustite od 22h novo izbacivanje iz "Zadruge", dok vas superfinale očekuje sutra uveče. U nedelju uveče imaćete priliku da pogledate i intervju sa pobednikom, nakon čega će uslediti direktan prenos superfinalne žurke na kojoj će nastupiti muzička zvezda Maja Berović. Čak 1000 vas može dobiti karte za žurku godine - kako, pogledajte OVDE!

Hvala vam na poverenju!

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti