separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

RUŽIČASTI PONEDELJAK: U danu iza nas Televizija Pink bila je gledanija od preostalih komercijalnih emitera ZAJEDNO! (FOTO+VIDEO)


Početak nove nedelja donosi nove rezultate kada govorimo o jedinim zvaničnim istraživanjima gledanosti. Prema Nilsen Audience Mensurmentu, TV Pink je u danu iza nas bila najgledanija televizija u Srbiji. Sa udelom u gledanosti od 20%, Pink je bio gledaniji od preostalih komercijalnih emitera ZAJEDNO!


Pored ukupnog broja publike koja je dan provela uz naš program, Pink je gledaniji i u posebnim grupama gledalaca gde je najveća prednost vidljiva u kategoriji gledalaca ženske, urbane ali i publike starosti od 18 do 49 godina.

Sa 26% udela u gledanosti i približno 1.200.000 emisija “Zadruga-Izbacivanje” je ubedljivo najgledanija emisija svih komercijalnih emitera i među pet najgledanijih u danu. 

Autor: TvPink Printscreen

Pored direktnih uključenja u „Zadrugu“ na zvaničnoj top listi visokopozicionirana je i emisija “Zadruga-Pretres Nedelje sa Milanom” u popodnevnom terminu, dok je “Nacionalni dnevnik” tradicionalno najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. 

Autor: TvPink Printscreen

Slede ga „Popodnevni“ i „Nacionalni dnevnik u 13h“. Jutarnji program TV Pink ima lidersku poziciju i u danu iza nas. „Novo jutro“ najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. 

Autor: Pink.rs

Verna pinkova publika pratila je i serije inostrane produkcije, pa su se tako serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Ljubav iz osvete” našle među deset najgledanijih emisija u danu!

Autor: TvPink Printscreen

Još jednu nedelju počinjemo slavljenički zahvaljući Vama. Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš PINK!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti