separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

NASTAVLJA SE TREND DOBRIH REZULTATA: TV Pink i tokom jučerašnjeg dana bila NAJGLEDANIJA TELEVIZIJA U SRBIJI! (FOTO+VIDEO)


Hvala Vam na ukazanom poverenju!


Nastavlja se i dalje trend dobrih rezultata, kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment. U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija televizija u Srbiji, a kao i prethodnih dana, Pink je ostvario znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca u odnosu na ostale emitere.  

Autor: Pink.rs

Posebnu prednost naša televizija ostvarila je među ženskom populacijom, kao i u kategorijama gledalaca urbane populacije i starosti od 18 do 49 godina. Pored toga, među deset najgledanijih emisija u danu, čak šest je Pinkovih.

Gotovo 1.050.000 gledalaca ispratilo je poslednje izdanje emisije "Paprazzo lov" u ovoj sezoni, koja je potvrdila status zvanično najgledanije zabavne emisija svih emitera. Sa 27 odsto udela u gledanosti sledi i „DNK“, koji je u svom terminu apsolutno bez konkurencije. 

Verna Pinkova publika prati serijski program, pa su u samom vrhu gledanosti serije “Istanbulska nevesta”, “Ljubav iz osvete” i “Elif”. Fantastični rezultati slede i za emisiju “Zadruga - Pitanja gledalaca” sa neverovatnih 32 odsto auditorijuma, dok su na zvaničnoj top listi visokopozicionirana i dnevna uključenja u „Zadrugu“. 

Autor: Promo.

Nastavili ste da se informišete u “Nacionalnom dnevniku” koji je u danu iza nas ubedljivo najgledanija informativna emisija svih emitera, dok ga sledi "Nacionalni dnevnik u 13h" . “Novo jutro”, tradicionalno je juče je bio najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz nas. Vaša Televizija Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti