separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

PONOVO ISPRED KONKURENCIJE - Televizija Pink nastavlja dominaciju: 'Ami G Show' juče je bila najgledanija emisija SVIH EMITERA!


Hvala Vam na ukazanom poverenju!


TV Pink je i drugog dana ove nedelje ubedljivo najgledanija talevizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Kao i prethodnih dana, Pink je ostvario uspeh u gotovo svim grupama gledalaca, a najviše se ističe urbana i ženska populacija, kao i publika starosti od 18-49 godina.

Neverovatan uspeh u danu iza nas beleži emisija “Ami G show” koja je među svim emisijama, svih emitera, prva na listi gledanosti. Sa približno ‎1.200.000 gledalaca i 24 odsto udela u gledanosti, emisija Ognjena Amidžica postigla je nezabeležen uspeh kao najgledanija emisija svih emitera, uključujuci i sve emisije Javnog servisa Srbije. 

Autor: Pink.rs/Milica Đ

Vaš izbor u danu iza nas, bile su serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i nova serija inostrane produkcije “Ljubav iz osvete” koje se nalaze među osam najgledanijih emisija u danu.

Autor: Promo.

Informativni program naše televizije najgledaniji je u odnosu na sve komercijalne emitera, pa je tako “Nacionalni dnevnik” najgledanija informativna emisija. I za jutarnji program “Novo jutro” u danu iza nas liderska pozicija, jer je naša jutarnja emisija najgledanija u odnosu na sve emitere. 

Autor: Pink.rs

Sva dešavanja iz najpoznatijeg rijatija nalaze se u samom vrhu gledanosti.

Verna Pinkova publika, pratila je gotova sva direktna uključenja u rijaliti “Zadruga”, dok je gotovo 27 odsto auditorijuma dan završilo uz “Zadrugu - žurku”.

Autor: TV Pink Printscreen

Još jednu nedelju nastavljamo uspešno. Hvala na poverenju. Vaša TV Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti