separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

RASTE GLEDANOST TV PINK: Ružičasta televizija daleko ispred konkurencije


Gledanost Televizije Pink je u neprestanom porastu, govore istraživanja agencije za merenje gledanosti Nielsen.


Pink je u subotu bila najgledanija televizija u Srbiji, kako u ukupnom broju gledalaca, tako je i daleko ispred konkurencije među grupom od 18 do 49 godina.

Pripadnice ženskog dela publike su prema brojakama istrazivanja pre svega uz Televiziju Pink, pa je udeo u gledanosti ove publike na Pinku, koliko druge dve televizije zajedno. 

Tokom sva tri dana Pinkov serijski program je u top 10 najgledanijih, i to serije: Ljubav iz osvete, Istanbulska nevesta i Elif. 

Autor: Promo.

Pored interesantnih zapleta u novim epizodama serija najveci deo publike interesovao se za vesti iz zemlje i sveta u najgledanijem informativnom programu komercijalnih emitera - Nacionalnom dnevniku, koji je u subotu i nedelju, najgledaniji format u danu! 

Uspeh informativne redakcije tokom vikenda beleži i Novo jutro kao najgledaniji jutarnji porgramn na SVIM televizijama. Večernje termine, pored Zadruge, provodite uz Pinkove zvezdice uz koje je u petak bio milionski auditorijum.

Autor: TvPink Printscreen

Subota je sigurno u znaku Pinka, među privih 15 najgledanijih emsija na svim televizijama, čak deset je Pinkovih. 

Pored informativnog i serijskiog programa, među prvih deset su emisije Magazin In, Zadruga Izbacivanje i uključenje uživo, kao i Paparazzo lov u repriznom terminu. Letnji serijal Žkine šarenice prikvukao je paznju mnogih pa se među najgledanijim našla i Žikina šarenica. 

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

U nedelju ste pratili raznolik sadržaj i to emisije Kontravizija, Zadruga pitanja starih Zadrugara, politicki talk show Hit tvit kao i seriju domaće produkcije Šifra Despot. Tokom sva tri prethodna dana, rijaliti show Zadruga je među najgledanijim emisijama, kako u ujključenjima uživo, tako i specijalnim emisijama. 

Autor: Promo.

Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti