separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

RUMENKA ZABRANILA ŽIVOTI DA SE DRUŽI SA DOBRIĆEM, A PROVOD TEK POČINJE:  62. epizoda serije 'ŠIFRA DESPOT' se ne propušta! (VIDEO)


“Nade i strahovi” - 62. epizoda serije Radoša Bajića, u nedelju od 20.00


Niz komičnih situacija u prethodnoj epizodi do suza je nasmejalo gledaoce serije “Šifra Despot”, a ove nedelje, 23. juna od 20 časova na TV Pink, sledi nastavak dogodovština iz Banje Koviljače. Nosioci te priče su Rumeka i Života, koje maestralno tumače Branka Šelić i Radoslav Milenković, a kao jagoda na toj torti je rola Radoja Čupića u ulozi Dobrića. Naravno, nastavlja se i akcija sa Ćirom (Boris Milivojević) i Despotom (Đorđe Marković), ali, krenimo redom.

Autor: Promo.

Ova 62. epizoda, pod nazivom “Nade i strahovi”, počinje u Banji Koviljači, u čijim čarima uživaju Rumenka i Života. Njihov odmor bi bio gotovo idealan da Dobrić nije uzeo Životu pod svoje, pa zajedno prave planove za muški provod. Međutim, Rumenka će tome stati na put – nema više druženja sa Dobrićem! Nesrećni Života nema mnogo izbora. Da stvar bude još gora, baš tog dana Dobriću stižu dve prijateljice iz Valjeva. Ali on i ne sluti da prijateljice ne dolaze same.

Autor: Promo.

Za to vreme u Beogradu Despot i Ćira spavaju posle provoda u Marijinoj (Marija Petronijević) kafani. Sa ulice se čuje neobična buka. Već danima se oko kuće motaju nepoznati tipovi. Da li su u pitanju policajci koji prate svaki Ćirin trag ili možda sumnjivi tipovi sa kojima je sarađivao? Uplašen, Ćira odlučuje da se iskrade i pobegne bez pozdrava i objašnjenja. Despot sluti da su njegovi problemi mnogo veći nego što deluju...

Autor: Promo.

Šta li Ćira krije, videćemo u novim epizodama serije “Šifra Despot”, nedeljom od 20 časova na TV Pink.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti