AKTUELNO

S druge strane, Divna tvrdi da Marko ima nekoliko ljubavnica u selu.

Divna Milanović i Marko Kocić ponovo su bili učesnici emisije "DNK" koja ih je proslavila, jer Marko ni ovoga puta nije imao poverenja u svoju suprugu nakon što se ona porodila pre nekoliko meseci i na svet donela sina.

Tokom emisije "DNK", Divna je rekla kako smatra da joj Marko još uvek nije veran i istakla da on ima nekoliko ljubavnica.

Vara se, vara... Čula sam po selu da ima dve, tri... Ima, ima... Ja se ne sekiram. Baš me briga! Ja nemam nijednog. Ja imam jednog, ovog (Marka) - rekla je Divna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ja šta ona radi kada sam ja na poslu - dodao je Marko.

Zajedno sa Markom i Divnom, u emisiji je učestvovao i njihov komšija Žika, a sa Žikinim sinom Divna je imala ljubavnu vezu. Žika je rekao da je Marka i Divnu pratio tokom učešća u "Zadruzi" i za njih imao samo reči hvale. Marko je rekao da sumnja da je dete možda komšijino.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sumnjam na komšiju, jer dete ima plave oči - pričao je Marko.
Džabe sumnja. Nema osnova. Prošli put sam ja bila sa Žikinim sinom... - rekla je Divna.

PROČITAJTE: KIJA SE OGLASILA ZA PINK.RS NAKON UDESA! Kockareva otkrila kako se sada oseća! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju emisije voditeljka Natalija Simović ovom poznatom paru uručila je kovertu, a Divna je izrazila želju da ona pročita rezultate DNK testa.

Na osnovu dobijenih rezultata iz dobijenih uzoraka, osoba koja je obeležena kao Marko Kocić je biološki otac - pročitala je Divna DNK test.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga pao je sočan poljubac između Divne i Marka, a voditeljka Natalija Simović se na kraju potpisala na stup gde piše "Marko + Maca Diskrecija". U video-prilogu koji se nalazi u nastavku možete pogledati kako je izgledala ovonedeljna emisija "DNK".

PROČITAJTE: ŽELIM TI SVU SREĆU SA MARKOM: Sloba uputio Luni poruku koja će mnoge OSTAVITI U ČUDU, pa joj spomenuo i decu! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#DNK

#Divna Milanović

'