separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

MILORAD KAPOR U ULOZI DAMIRA PRETI DESPOTU - u novoj epizodi serije ŠIFRA DESPOT (FOTO+VIDEO)


Serija Radoša Bajića svake nedelje u 20 časova na TV Pink


Radosno počinje 59. epizoda serije “Šifra Despot” u nedelju, 2. juna u 20 časova na TV Pink, ali njen naslov - “Mrtav čvor” sluti da je autor Radoš Bajić osmislio zaplet koji će ponovo zakomplikovati život glavnom junaku. I jeste!

U ovu epizodi on uvodi novi lik, Damira, koga tumači Milorad Kapor, srpski glumac koji je 2012. u Holivudu dobio ulogu u filmu “Skyfall” o Džejmsu Bondu. Pored njega i stalne postave, u ovoj epizodi gledamo Nenada Okanovića, Branka Jankovića, Igora Đorđevića, Borisa Milivojevića, Mariju Petronijević i druge.

Autor: Promo.

Radost koju pominjemo na početku epizode donosi prva državna plata u kući Despotovića. Međutim, Despotov slobodan dan prekida telefonski poziv. Javljaju mu da je njegov drug Ćira (Boris Milivojević) pokušao da oduzme sebi život u zatvorskoj ćeliji. U razgovoru sa inspektorom Bukvićem (Igor Đorđević), Despot saznaje detalje iz Ćirinog biznisa. Izgleda da je upao u veoma ozbiljnu kriminalnu ekipu koju predvodi izvesni Damir (Milorad Kapor) i da mu prete ubistvom.

Autor: Promo.

Despot odlazi u bolnicu da obiđe druga. I na sluti je mu je Damirova ekipa za petama...

Autor: Promo.

Igrom slučaja tog popodneva Despot i njegove kolege iz MUPa imaće bliski susret sa Damirom i to u restoranu koji vodi lepa Marija (Marija Petronijević).

Autor: Promo.

Neprijatna situacija će teško biti izbegnuta, a kako će se Despot snaći u toj situaciji, pogledajte u nedelju od 20 časova na TV Pink.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti