separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE IZ PORODIČNOG ALBUMA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ovako je poznata pevačica izgledala u detinjstvu! (FOTO+VIDEO)


Da li biste je prepoznali?


Popularna pevačica Aleksandra Prijović, koja se nedavno porodila, skoro dve godine bila je na medijskoj pauzi, a sada se vraća na male ekrane, i to gostovanjem u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' na TV Pink. Ona će gostovati kod Ognjena Nestorovića i Tijane Price na Uskrs, u nedelju, 28. aprila, a pored toga gledaoci će imati priliku da vide i reportažu iz njenog rodnog mesta - Belog Manastira. 

Autor: Pink.rs

Tom prilikom, autor i voditelj ''Premijera - Vikend Specijala'' Ognjen Nestorović razgovarao je sa Aleksandrinom majkom Borkom koja mu je pokazala i njihov porodični album. 

Autor: Pink.rs

Na fotografijama iz Aleksandrinog detinjstva vidi se da je ona još kao devojčica pokazivala sklonost ka muzici, a sve to, ali i još mnogo toga o pevačicinom životu imaćete priliku da vidite u specijalnom uskršnjem izdanju omiljene vikend emisije o poznatima.

Autor: Pink.rs

Sve što do sada niste znali o Aleksandri, reportažu iz njenog rodnog mesta, ali i ekskluzivne snimke sa venčanja sa Filipom, videćete u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 28. aprila tačno u 14 časova na TV Pink!

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti