separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

HRISTOS VOSKRESE! Provedite najradosniji hrišćanski praznik uz ŽIKINU ŠARENICU!


Budite uz TV Pink od 10 sati!


Dok vaskršnje lomiš jaje, neka mir tvojom dušom vlada, nek ti Hrist snage daje da zlo dobro nikad ne nadvlada. Histos vaskrse! - ovom porukom Žika Nikolić danas otvara “Žikinu šarenicu”.

Najradosniji hrišćanski praznik u emisiji će ulepšati crkveni “Horić Orlić” sa vaskršnjim troparom i Mokranjčevom "Tebe pojem". Teolog Miloš Stojković će govoriti o običajima na ovaj dan, a Vladimir Davidović će predstaviti knjigu o manastiru Nikolje, u kojoj je objavljeno fototipsko izdanje „Nikoljskog jevanđelja“, za koje se dugo mislilo da je izgubljeno. Uz najavu “Dama godine”, u emisiji gledamo prilog o hrabroj novinarki TV Pink Dei Đurđević, koja je prebrodila najkritičniji period nakon strašne saobrajane nesreće koju je doživela.

Od nutricionistkinje Željke Dragaš saznajemo šta da radimo sa jajima i kako da se hranimo posle posta, a od dr Vukoja Novaka kako da se rešimo hrkanja.

Autor: Pink.rs/Promo

Gosti “Žikine šarenice će biti i muzičar Paja Vučković, ovogodišnji laureat nagrade GODUM za najemotivaniju pesmu u oblasti džeza, a Aja Jung će uz balerine ispričati kako je protekao Beogradski festival igre.

Žika nam donosi i prilog iz Lisabona i priču kako se tamo proslavlja Uskrs, a među pevačima u ovoj emisiji slušamo grupu “Legende”, Merimu Njegomir, Srdjana Marjanovića i druge.

Provedite najradosniji hrišćanski praznik uz najradosniju “Žikinu šarenicu” na TV Pink.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti