AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna četiri sata gledaćete:

- Štampu prelistavamo sa Dušanom Stojakovićem, urednikom ekonomske rubrike "Večernjih novosti" i Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom "Srpskog telegrafa".

- O debaklu koji su organizatori protesta "Svi kao jedan - Jedan od pet miliona" doživeli u subotu kada ih je podržalo samo oko 7500 građana i o zahtevima koje su pristalice Saveza za Srbiju iznele na ovom protestu, u temi Novog jutra razgovaraćemo sa Nebojšom Krstićem, marketinškim stručnjakom i Bojanom Bilbijom, urednikom političke rubrike u "Politici".

- Šta očekuje od konsultacija poslaničkih grupa koje je sazvala za sutra, očekuje li na tim konsultacijama i predstavnike dela opozicije koji su u subotu protestovali u Beogradu, a koji već neko vreme bojkotuju učešće u radu Parlamenta i kakav je plan kada je reč o radu Narodne skupštine u narednom periodu, teme su za Maju Gojković, predsednicu Skupštine Srbije.

- Koliko je prostitucija rasprostranjena u Srbiji, ko su žene koje se njome bave i da li bi najstariji zanat trebalo legalizovati, teme su za goste: advokaticu prof. dr Gordanu Božilović Petrović, osnivača pokreta "Zavetnici" Milicu Đurđević Stamenkovski, urologa prof. dr Aleksandra Miloševića, direktora NVO "Sigurna pozicija" Dejana Nestorovića i folk zvezdu Acu Lukasa.

- Pod reflektorima je dr Nele Karajlić koji će nam reći koliko mu znači književna nagrada "Momo Kapor" koju je nedavno dobio za svoj roman prvenac "Solunska 28", dokle je došao sa pisanjem nastavka ove knjige i kako teku pripreme za veliki koncert koji će 25. maja održati na stadionu Tašmajdan.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Nemanju Maksimovića i Miloša Ilića, pevača Projekat benda koji će nam predstaviti njihovu duetsku pesmu "Tako lepa".

#Jutarnji program

#Novo jutro

#najava

'