AKTUELNO

TV Pink je pravo mesto da uz porodicu provedete nedelju.

Poslednji dan nedelje rezervisan je za odmor i pripremu za nove radne pobede, a najbolji način da provedete taj dan je porodično, uz TV Pink i naše formate i serijski program.

Nedeljno popodne danas počinje sa najgledanijom emisijom o poznatima, "Premijera-Vikend specijal" uživo od 14 časova. Tijana Prica i Ognjen Nestorović vodiće vas kroz najaktuelnije vesti o poznatima i sve događaje i ličnosti koji su obeležili nedelju za nama, a u studiju će ekskluzivno, nakon razvoda od Nikole Rađena, govoriti pevačica Ana Kokić.

Foto: TvPink Printscreen

Posle dnevne doze vesti o slavnima, očekuje vas porodični kviz "Ko je na vrhu?" u kom se poznati na nesvakidašnji način bore zaglavnu nagradu. U ovonedeljnoj emisiji humanost na delu pokazaće pevači Saša Kapor i Stevan Anđelković, i članica grupe "Models" i aktuelna učesnica "Zadruge" Dragana Mitar. Kroz aktuelna i neobična pitanja iz različitih oblasti vodiće ih voditeljski par Katarina Šišmanović i Milan Kalinić, a ko će pobediti i osvojeni iznos donirati onima kojima je to neophodno, saznaćete već  od 17 časova na TV Pink.

Druga epizoda nove sezone serije "Šifra Despot" večeras od 20 časova, donosi nove avanture Despota Despotovića. Njegovog oca nakon infarkta prevoze na VMA i cela porodica je zabrnuta za njegovo stanje. Međutim, Despot dobija poziv od novog šefa, inspektora Bukvića. Služba zove i ne toleriše slabosti i privatne okolnosti. Sa druge strane, Despotova majka Rumenka odlazi kući, gde zatiče Žanu. Kroz razgovor, uz kafu, Žana saznaje detalje koji će je navesti da počne da razmišlja da je njena i Despotova veza ipak velika greška. Ona koristi momenat Rumenkine nepažnje i odlazi u suzama i bez pozdrava. Da li je ovo kraj Žanine i Despotove ljubavne veze, otkriva nova epizoda serije "Šifra Despot".

Termin u 21 čas rezervisan je za politički talk show "Hit Tvit", autorke i voditeljke Verice Bradić. I ove nedelje, Verica će ugostiti tri aktuelne ličnosti različitih političkih opredeljenja i stavova, koji će najvažnija društvena i politička pitanja komentaristi kroz prizmu korisnika društvenih mreža. S obzirom na to da je glavna odlika ove emisije upravo interaktivnost televizije i korisnika društvenih mreža, pozivamo vas da aktivno učestvujete u emisiji kroz Facebook stranicu "Hit Tvit" i Twitter nalog @hit_tvit, ali i da se uključite u emisiju telefonskim putem i date svoje mišljenje o bitnim društvenim pitanjima.

Foto: TvPink Printscreen

Kao veliko finale nedelje, očekuje vas treća epizoda show programa "Pinkove zvezde - All Talents", koji je na programu u 22:15 časova. Kao i u prethodne dve epizode, videćete nastupe koji će ostaviti žiri bez teksta, ali i takmičare prema kojima žiri nije bio blagonaklon, te je upotrebio crvene tastere i na taj način prekinuo nastup. Ipak, najveću pažnju će sasvim sigurno izazvati mađioničar Bojan Bogdanović, koji će izvesti Slobu i Kiju na scenu kako bi mu pomogli, a onda će bivše supružnike naterati da se poljube!

Odlične emisije, raznoliki zanimljivi sadržaji i fantastičan igrani program su dovoljan razlog da i danas budete uz TV Pink, najgledaniju komercijalnu televiziju.

Autor: M. Đ.

#Hit Tvit

#Ko je na vrhu?

#Pinkove zvezde

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tviter

#emisija

#Šifra Despot

'