separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KIJA GRCALA U SUZAMA ZBOG OVOGA: Druga epizoda 'Pinkovih zvezda-All Talents' donosi mnogo EMOCIJA, ALI I NESUGLASICA! (VIDEO)


Da su učesnici "Pinkovih zvezda - All Talens" izuzetno talentovani, dokaz su i reakcije žirija na njihove nastupe.


Druga epizoda novih "Pinkovih zvezda - All Talents" ove nedelje od 22:15 časova na TV Pink donosi neverovatne nastupe. U ovonedeljnoj epizodi, naši takmičari će se potruditi da osvoje simpatije žirija, ali i publike, i za jedan korak se približe glavnoj nagradi od 3.000.000 dinara.

Da su učesnici "Pinkovih zvezda - All Talens" izuzetno talentovani, dokaz su i reakcije žirija na njihove nastupe. Tako će sedamnaestogodišnja Anastasija Ićurup emotivnim i fantastičnim izvođenjem nimalo lake pesme Dina Merlina "Sve je laž", rasplakati Kristinu Kiju Kockar.

Autor: TvPink Printscreen

Još jedan neobičan nastup će ove nedelje ostaviti žiri bez komentara. Naime, Sanja D. Mikić iz Kragujevca pedstaviće se kroz kazivanje, i to svoje poezije. Reči njene pesme, dikcija i umeće u govorništvu, probudiće najdublje emocije kod apsolutno svih članova žirija. Kija je ponovo zaplakala, Dušica Jakovljević je bila na ivici suza, a ni Damir Handanović nije ostao ravnodušan.

- Mislim da nakon ovog nastupa neću sutra moći na posao - rekao je Handanović.

Autor: TvPink Printscreen

Pored emotivnih, u drugoj emisiji videćete i pomalo šokantne nastupe. Tako je Kristina Petrović, čiji je talenat trbušni ples, na velikoj sceni "Pinkovih zvezda - All Talents" priredila performans posle kog je Srđan Žika Todorović ostao bez reči.

I u drugoj epizodi videćete čarke među članovima žirija - posebno između Dušice i Kije. Naime, nakon plesne tačke, Kockareva je komentarisala kako je ona bila prvakinja u plesu, što je zasmetalo Dušici.

Autor: TvPink Printscreen

- Kija, svi smo čuli da si bila prvakinja, ovde je akcenat na ovim devojkama, a ne na tebi - rekla je popularna voditeljka.

Da li je žiri do kraja ostao dosledan svojim kriterijumima i kakvi talenti su ih šokirali, nasmejali i jednostavno oduševili, saznaćete već u drugoj epizodi "Pinkovih zvezda - All Talents" u nedelju 31. marta u 22:15 časova na TV Pink!

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti