AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Nastavlja se serija odličnih rezultata kada govorimo o istraživanju gledanosti. TV Pink je u danu iza nas najgledanija televizija u Srbiji. Pored ukupnog broja gledalaca koji su dan proveli uz našu televiziju, Pink je gledaniji i u posebnim grupama gledalaca. Najveća prednost u odnosu na ostale emitere uključujući i Javni servis Srbije vidljiva je u grupama gledalaca ženske i urbane populacije.

Foto: TV Pink

Najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera je Pinkov “Nacionalni dnevnik”. Pored centralne informativne emisije na listi najgledanijih našao se i “Jutarnji dnevnik”, dok je “Novo jutro” u danu iza nas najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Među najgledanijim emisija tradicionalno je i naš serijski program i serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav” koje su se našla među devet najgledanijih emisija u danu.

Foto: RTV Pink , printscreen

Verna Pinkova publika pratila je direktna uključenja u "Zadrugu" i specijalnu emisiju “Zadruga - izbor potrčka”, kao i “Zadruga - pretres nedelje”.

Foto: Pink.rs

Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'