AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu ću danas prelistavati sa Kristijanom Veršicem, dopisnikom austrijskog javnog servisa ORF iz Beograda i Žarkom Rakićem, glavnim i odgovornim urednikom Politike.

- O zajedničkoj vežbi albanske vojske i takozvanih kosovskih bezbednosnih snaga kod Kosova Polja i poruci koja se ovime šalje Srbiji, razgovaraću sa Nebojšom Čovićem, nekadašnjim šefom Kordinacionog centra za Kosovo i Metohiju i Tomislavom Đurinom, penzionisanim pukovnikom vojno-obaveštajne službe.

- Da li je nakon 20 godina od bombardovanja naše zemlje srpski narod spreman da oprosti NATO operaciju "Milosrdni anđeo", o ovoj temi pričaću sa Milicom Đurđević Stamenkovski, potpredsednicom „Zavetnika“ i Prof dr Darkom Trifunovićem sa Fakulteta bezbednosti.

- Sa Dijanom i Markom Micić iz Kraljeva pričaću o nestanku njihove novorođene bebe, za koju su im u kraljevačkom porodilištu rekli da je mrtvorođena, ne dopustivši im da je vide i ostavljajući ih do danas bez medicinske dokumentacije. Uz njihovu priču čućemo i najnovije informacije koje nam donosi Radiša Pavlović, član Vladine komisije za nestale bebe.

- Zbog čega je muškarcima važan broj partnera sa kojima je žena bila pre njih - ovo će biti tema za Prof. dr Dijanu Lazić Puškaš, neuropsihijatara, prof. dr Aleksandra Miloševića, seksologa i urologa i moju koleginicu Vesnu Dedić, TV voditeljku i spisateljicu.

- Ugostiću i glumca Dragana Marinkovića Macu i automobilistu Nemanju Milovanovića koji pripremaju zajednički nastup u okviru 54. Međunarodnog salona automobila u Beogradu.

- HIT JUTRA biće nova pesma grupe Ministarke i Lapsus benda, koja nosi naziv "Voli me". U goste mi povodom ovog dueta dolaze Jovana Pajić i Emir Aličković.

#Novo jutro

#najava

'